گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

آشکار شدن اختلافات پاکستان و عربستان در سفر ژنرال «باجوا» به ریاض

در ادامه تنش های میان ریاض و اسلام آباد، ، ولیعهد عربستان از دیدار با رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان که به این کشور سفر کرده، خودداری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان از دیدار با ژنرال قمر جاوید باجوا، رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان که به ریاض سفر کرده، خودداری کرده اما وزارت امور خارجه پاکستان اصرار کرده که "روابط برادرانه دو کشور "تغییری نکرده است.

 

گفته می‌شود مناسبات عربستان سعودی و پاکستان اخیرا با تنش‌هایی همراه بوده است.

 

روز دوشنبه ژنرال باجوا و سرلشکر فیض حمید، رئیس سازمان اطلاعاتی پاکستان به ریاض سفر کردند. گفته شد دلیل این سفر، رفع تنش و ترمیم روابط دو کشور بوده که طی این سال‌ها روابط بسیار نزدیکی داشته‌اند.

 

روابط دو کشور پس از انتقاد وزیر امور خارجه پاکستان از عربستان به خاطر آنچه موضع ناکاف" بر سر کشمیر علیه هند خوانده شد، با تنش همراه شد.

 

پاکستان می‌گوید عربستان با مناقشه منطقه کشمیر با بی اشتیاقی برخورد کرده است.

ژنرال باجوا پس از امتناع ولیعهد عربستان برای دیدار با او، با برادر محمد بن سلمان که معاون وزیر دفاع است، دیدار کرد. او همچنین با همتای سعودی خود هم ملاقات کرد.

 

وزیر امور خارجه پاکستان از کوتاهی سازمان همکاری اسلامی از حمایت از کشمیری ها هم انتقاد کرده است. مقر سازمان همکاری اسلامی در خاک عربستان است و این کشور بر این نهاد نفوذ دارد.

 

شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان در سخنانی که خبرگزاری‌ها آن را منعکس کردند گفته بود: امروز پاکستان که همیشه آماده فدا کردن جان خود برای مکه و مدینه است، به عربستان سعودی نیاز دارد تا نقش پیشرویی را در موضوع کشمیر بازی کند. اگر آنها حاضر به ایفای این نقش نیستند، من از عمران خان (نخست‌وزیر پاکستان) می‌خواهم که با یا بدون عربستان سعودی پیش برود. 

 

خبرگزاری‌های هند می‌گویند در زمان حضور ژنرال باجوا در عربستان، شاه محمد قریشی با سفیر قطر، رقیب عربستان دیدار داشته است.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر