ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

ورامین از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمز قرار گرفت

فرماندار ورامین گفت: شهرستان ورامین به دلیل افزایش میزان شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمز قرار گرفته و محدودیت‌هایی برای برخی از فعالیت‌ها در سطح شهرستان اجرایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین کاغذلو فرماندار شهرستان ورامین بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در طول ۵ ماه مبارزه با ویروس کرونا، هیچ‌گاه وضعیت ورامین در شیوع این بیماری به قرمز نرسید ولی در هفته‌های اخیر و موج دوم این بیماری، تعداد افراد مبتلا به این بیماری افزایش یافته و بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از روز گذشته وضعیت ورامین به حالت قرمز در آمده است.

 

وی ادامه داد: وضعیت قرمز ورامین در شیوع ویروس کرونا، وظیفه مردم را در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک سنگین‌تر کرده تا بتوان در کنار تلاشی که مسؤولان و به ویژه کادر درمانی انجام می‌دهند، شرایط مناسبی را در سطح شهرستان ایجاد کرد.

 

فرماندار ورامین تصریح کرد: به منظور جلوگیری از افزایش شیوع این بیماری و بر اساس دستورالعمل ستاد ملی کرونا و استان تهران، از امروز محدودیت‌هایی در برخی از فعالیت‌ها اعمال می‌شود که لغو برگزاری مراسم دعای عرفه و اقامه نماز عید قربان، در این راستا انجام شد.

 

کاغذلو تأکید کرد: سرعت بالای انتقال ویروس کرونا در سطح شهرستان به این معنی نیست که مردم یا مسؤولان نسبت به مقابله با این بیماری کوتاهی کرده‌ و یا نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بی تفاوت بودند ولی پروتکل‌های بهداشتی باید با جدیت بیشتری رعایت و دنبال شود.

 

وی اضافه کرد: روز عید قربان، فقط کشتارگاه خورین ورامین مجاز به کشتار دام بوده و مرکز عرضه‌ای در سطح شهرستان ایجاد نمی‌شود.

 

فرماندار ورامین افزود: فعالیت تالارهای پذیرایی، قلیان‌سراها، برپایی کلیه اجتماعات و همایش‌ها، برگزاری مراسم عروسی و سایر مراسمی که منجر به اجتماع مردمی شود، تا اطلاع ثانوی و رسیدن به نقطه مطلوب ممنوع است.

 

کاغذلو عنوان کرد: فعالیت باشگاه‌های ورزشی پربرخورد نیز تا اطلاع ثانونی ممنوع است.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار