خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول جزییات مهم درباره واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی جزئیات جدید از پرداخت معوقات رتبه بندی بازنشستگان آموزش و پرورش + زمان واریز و مبالغ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵

قیمت مسکن از ابتدای کرونا تاکنون ۵۰ درصد گرانتر شده است

قیمت مسکن از ابتدای کرونا تاکنون ۵۰ درصد گرانتر شده است البرز نائب رئیس اتحادیه املاک کرج گفت: در شرایط کنونی هم مالکین و هم مستاجرین بیشتر تمایل به تمدید قراردادها دارند تا آن که جابه جایی و قرار داد جدید داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریدون کردلو در خصوص وضعیت مسکن در شرایط کنونی گفت: بازار مسکن به خاطر بیماری کرونا دچار رکود شده است، حتی برخی مستاجرین به خاطر نگرانی بابت این بیماری اجازه بازدید به مشتریان نمی‌دهند.

 

وی در خصوص اجاره مسکن اظهار کرد: تعداد قراردادهای اجاره مسکن‌ نسبت به سال گذشته یک ششم کاهش داشته است و هم مالکین و هم مستاجرین بیشتر تمایل به تمدید قراردادها دارند تا آن که جابه جایی و قرار داد جدید داشته باشند.

 

کردلو در خصوص وضعیت خرید و فروش هم گفت: قیمت خرید و فروش مسکن حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد نسبت به قبل از بیماری کرونا افزایش داشته اما حجم معاملات کاهش داشته است.

 

نائب رئیس اتحادیه املاک کرج در ادامه در خصوص ایجاد شعبه‌های ویژه رسیدگی به تخلفات افزایش اجاره مسکن بیشتر از نرخ‌های اعلام شده هم اظهار کرد: تا این لحظه ابلاغی در این خصوص نداشته‌ایم اما با توجه سخنان رئیس جمهور، مستاجرانی که تا تاریخ هشتم تیرماه مشکلشان با مالک حل نشده است با ۲۰ درصد افزایش اجاره بها قراردادشان تمدید می‌شود که البته هنوز ابلاغ رسمی به اتحادیه نشده است.

 

وی در پایان افزود: در این شرایط کنونی مردم باید به یاری یک دیگر بیایند و با هم به رفع مشکلات کمک کنند، مشاورین املاک با آنکه مانند سایر مردم از لحاظ اقتصادی دچار مشکل هستند در کنار مردم برای حل مشکلات مسکن آنها هستند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار