تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

گفت‌و‌گوی میان ترکیه و یونان به زودی آغاز می‌شود

گفت‌و‌گوی میان ترکیه و یونان به زودی آغاز می‌شود وزیر دفاع ترکیه از آغاز نشست میان مسئولان این کشور با یونان در روزهای آتی بر سر حقوق دریای بین دو کشور، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه امروز (جمعه) از نشست قریب‌الوقوع میان خود با وزیر دفاع یونان برای بررسی ترسیم مرز دریایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، او که برای شرکت در نماز عید قربان به استان «آدنا» رفته بود در کنار فرماندهان ارتش ترکیه گفت که در این نشست تلاش خواهد شد تا اختلافات بین دو کشور حل در حوزه مرزهای دریایی حل شود.

وزیر دفاع ترکیه همچنین گفت که این کشور از حقوق دریایی خود در دریای «اژه» و شرق دریای مدیترانه کوتاه نخواهد آمد. او سپس تأکید کرد که ترکیه قدرت لازم برای استیفای حقوق خود را دارد.

اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه نیز روز گذشته (پنجشنبه) گفت که ترکیه از حقوق خود در دریای اژه و شرق مدیترانه کوتاه نخواهد آمد.

در همین حال «استیلیوس پتساس»، سخنگوی دولت یونان نیز روز پنجشنبه با اشاره به احتمال آغاز مذاکرات با ترکیه در خصوص رفع اختلافات در مرزی آبی با ترکیه در دریای اژه و تعیین سهم دو کشور٬‌ گفت: «این گفت‌وگوها ممکن است در چارچوب گفت‌وگوهای اکتشافی که پیش از این متوقف شده بود٬ صورت گیرد. اما طبیعتا نمی‌تواند در سایه تهدید و عمل انجام شده٬ پیش برود.»

وزیر خارجه یونان روز سه شنبه از ترکیه خواسته بود تا «توهمات» خود درباره امپراطوری عثمانی جدید را رها کند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار