واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

استقبال سید عمار الحکیم از اعلام زمان انتخابات زودهنگام عراق

رهبر ائتلاف «عراقیون» و رئیس جریان حکمت ملی عراق از اقدام نخست‌وزیر این کشور در تعیین زمان اعلام برگزاری انتخابات زودهنگام استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید «عمار الحکیم» امروز شنبه در بیانیه‌ای اقدام «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق در تعیین زمان انتخابات زودهنگام را اقدامی موفق برشمرد.

 

الحکیم در بیانیه خود آورده است: «تعیین زمان برگزاری انتخابات زودهنگام از سوی نخست‌وزیر اقدامی موفق و گامی در مسیر درست است و عزم دولت برای عمل به وعده‌های خود را نشان می‌دهد».

 

طبق گزارش وبگاه «بغداد الیوم»، الحکیم نهادهای قانونگذار را به یاری دولت و تکمیل تصویب قانون انتخابات به منظور تضمین برگزاری انتخابات شفاف و عادلانه برخاسته از اراده ملت و به دور از هر گونه فشارها و سیاسی‌کاری، فراخواند.

 

«مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق، دیروز (جمعه - ۳۱ ژوئیه)، ۶ ژوئن سال ۲۰۲۱ (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) را به عنوان زمان برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام کرد.

 

در همین ارتباط «نعیم العبودی» سخنگوی فراکسیون «الصادقون» وابسته به «عصائب اهل الحق» عراق گفت که  برگزاری انتخابات زودهنگام گام مثبتی تلقی می‌شود که با آن وزن واقعی احزاب و فراکسیون‌ها مشخص می‌شود. اما باید تا پیش از برگزاری انتخابات، مسأله فراکسیون اکثریت برای همیشه حل و فصل شود.

 

«محمد الغبان» رئیس فراکسیون «الفتح» در پارلمان عراق نیز گفت که ائتلاف فتح موافق برگزاری انتخابات زودهنگام است و این مسأله جزو اولویت‌های دولت فعلی به شمار می‌رود و الفتح نیز در کنار دیگر فراکسیون‌ها در راستای تکمیل قانون انتخابات و دادگاه فدرال جهت آماده‌سازی زمینه انتخابات زودهنگام در موعد مقرر خود تلاش می‌کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار