سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ترامپ فرمان ممنوعیت فعالیت شبکه «تیک تاک» را امضا می‌کند

ترامپ فرمان ممنوعیت فعالیت شبکه «تیک تاک» را امضا می‌کند رئیس‌جمهور آمریکا قرار است امروز ممنوعیت فعالیت نرم‌افزار چینی «تیک تاک» را از طریق یک قانون امنیتی اجرایی کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۰۱۶
به گزارش راهبرد معاصر، ممنوعیت بکارگیری شبکه اجتماعی تیک تاک در آمریکا امروز شنبه در قالب یک فرمان امنیتی به امضای رئیس جمهور این کشور خواهد رسید.
 
 
دونالد ترامپ در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد: فعالیت آن را در آمریکا ممنوع خواهیم کرد. من این سند را امضا خواهم کرد.
 
 
رئیس جمهور آمریکا پیشتر از اقدامات مختلف دولتش علیه شبکه تیک تاک خبر داده بود. مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز بامداد سه شنبه اعلام کرد واشنگتن به طور قطع به دنبال ممنوعیت استفاده اپلیکیشن رسانه‌های اجتماعی چین از جمله شبکه «تیک تاک» است. نکته جالب توجه اقبال بالای شبکه تیک تاک در مقایسه با دیگر شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام در میان کاربران آمریکایی است.
 
 
نگرانی‌هایی در میان جامعه دفاعی و اطلاعاتی آمریکا ایجاد شده است مبنی بر اینکه مقامات چینی از طریق این برنامه می‌توانند اطلاعات تلفن همراه را به دست آورند و از این طریق، مقامات و کادر نظامی آمریکا را رهگیری کند. گروهی از سناتور‌های ارشد جمهوری خواه آمریکا نیز روز چهارشنبه موضوع تلاش چین برای تاثیرگذاری در انتخابات آتی این کشور، با استفاده از شبکه تیک تاک را مطرح کرده و از دولت خواستند تا این مسئله را مورد بررسی دقیق قرار دهد.
 
 
مناقشات بر سر شبکه تیک تاک می‌تواند به موضوع تازه‌ای در تنش‌های اخیر میان پکن و واشنگتن تبدیل شود. موضوع ادعایی مداخله در انتخابات آمریکا هر از چندگاهی از سوی مقامات این کشور با اتهام زنی به عوامل خارجی علم می‌شود. آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند این ادعا را دست‌آویز اتهام زنی و فشار بر رقبای خارجی خود از جمله چین و روسیه قرار دهند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار