پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

پامپئو: همه تحریم‌ها علیه ایران را اجرا خواهیم کرد

پامپئو: همه تحریم‌ها علیه ایران را اجرا خواهیم کرد وزیر خارجه آمریکا ضمن آنکه همکاری ایران و چین را تهدیدی برای رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات توصیف کرد، تأکید کرد که واشنگتن تمامی تلاش خود را برای اجرای تحریم‌ها علیه ایران به کار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۱۱
به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که ایالات متحده آمریکا در آستانه منقضی شدن تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا اعضای شورای امنیت را ترغیب به تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران کنند، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه جدید خود با شبکه «فاکس‌نیوز» در توجیه این اقدامات ضدایرانی خود، بار دیگر اتهاماتی را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.
 
 
پامپئو در این مصاحبه ضمن اتهام زنی به ایران و ابراز خشم از قرارداد همکاری طولانی‌مدت ایران و چین مدعی شد: «ایران همچنان بزرگترین کشور حامی تروریسم است و دسترسی رژیم ایران به نظام تسلیحات، پول و تجارت از طریق حزب کمونیست چین، تنها منطقه را در معرض خطر قرار می‌دهد».
 
 
در این مصاحبه که پامپئو بخش‌هایی از آن را در صفحه توییتر خود منتشر کرده بود، وزیر خارجه آمریکا بدون اشاره به اعتراضات سراسری ماههای اخیر در ایالات آمریکا علیه تبعیض نژادی و خشونت علیه اقلیت‌ها به ویژه سیاهپوستان آمریکایی در پی قتل «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکایی به دست افسر پلیس «مینیاپولیس» گفت: «نباید تعجب کنید که رژیمی که به آزادی در خانه خود احترام نمی‌گذارد و مشکلات امنیتی را در خارج از کشورش ایجاد می‌کند، خواستار همکاری است. ما تضمین می‌کنیم که تمامی مفاد و تمامی تحریم‌هایی را که علیه جمهوری اسلامی ایران در اختیار داریم، اجرا خواهیم کرد و این تحریم‌ها را علیه حزب کمونیست چین و شرکت‌‌ها و مؤسسات دولتی این کشور نیز اجرا خواهیم کرد».
 
 
وی ضمن واکنش به قرارداد 25 ساله همکاری‌های جامع میان ایران و چین و تبعات آن برای رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی ادامه داد: « فکر می‌کنم که کشورهای خاورمیانه (غرب آسیا) نیز باید قضیه را همانطور که هست ببینند که ورود چین به ایران، خاورمیانه را بی‌ثبات خواهد کرد و اسرائیل و پادشاهی عربستان سعودی و امارات عربی متحده را در معرض خطر قرار خواهد داد».
 
 
اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا در حالی بار دیگر با اتهام‌زنی به ایران از همکاری طولانی‌مدت پکن و تهران ابراز نگرانی کرده است که پایگاه تحلیلی «بلومبرگ» امروز (چهارشنبه) در گزارشی اعلام کرد که ایالات متحده با ارائه قطعنامه جدیدی به اعضای شورای امنیت سازمان ملل، خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران شده است.
 
 
بلومبرگ با ادعای اینکه به یک نسخه از متن این پیش‌نویس جدید قطعنامه دست پیدا کرده، نوشت: «این (نسخه) از اعضای سازمان ملل می‌خواهد فروش تمامی تسلیحات به ایران و خرید آنها از [ایران] را متوقف کنند و از ارائه آموزش‌های فنی، منابع یا خدمات مالی، مشورتی و دیگر کمک‌های مرتبط با تأمین، فروش، انتقال، تولید، نگهداری یا [نحوه] استفاده از تسلیحات به ایران اجتناب نمایند».
 
 
دولت آمریکا در راستای سیاست ضد ایرانی خود، مدتی است که با متهم کردن تهران به نقض قطعنامه ۲۲۳۱، خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران شده است. تحلیلگران بر این باورند که دولت آمریکا تنها می‌تواند امیدوار به جلب حمایت فرانسه، بریتانیا و آلمان به عنوان سه عضو اروپایی برجام باشد.
 
 
روز دوشنبه نیز «دنی دانون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل با ضروری دانستن تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت، مدعی شد هر جایی خطری علیه تل‌آویو وجود دارد، رد پای ایران در آنجا دیده می‌شود./ فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار