اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

اظهارات نژادپرستانه نماینده پارلمان انگلیس علیه مسلمانان و سیاه پوستان

اظهارات نژادپرستانه نماینده پارلمان انگلیس علیه مسلمانان و سیاه پوستان اظهارات نژادپرستانه یکی از نمایندگان پارلمان انگلیس که اقلیت‌های قومی و مسلمانان را به بی‌توجهی در قبال شیوع ویروس کرونا متهم کرده بود با انتقادات شدیدی همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، اظهارات نژادپرستانه «کریگ ویتاکر» از نمایندگان حزب محافظه‌کار در مجلس عوام انگلیس با انتقادات شدیدی در این کشور همراه شد.

 

به نوشته روزنامه «دیلی میل»، ویتاکر روز گذشته (پنجشنبه) در مصاحبه‌ای گفت: «بخش‌هایی از جامعه ما هستند که همه‌گیری جهانی [ویروس کرونا] را جدی نمی‌گیرند».

 

هنگامی که از او پرسیده شد آیا منظور او جامعه مسلمانان انگلیس است، پاسخ داد: «البته. اگر به مناطقی که با افزایش شمار مبتلایان مواجه هستند نگاه کنید می‌بینید که اکثریت آن‌ها را سیاه‌پوستان و اقلیت‌های قومی تشکیل می‌دهند».

 

یکی از سخنگویان حزب گارگر انگلیس در واکنش به سخنان ویتاکر گفت، این اظهارات «شرم‌آور و نژادپرستی محض» هستند و او کسانی را مورد سرزنش قرار می‌دهد که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا دیده‌اند.

 

سخنگوی حزب کارگر انگلیس همچنین از «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس درخواست کرد ادعاهای این هم‌حزبی خود را محکوم کند.

 

جانسون در نشست‌ خبری روز جمعه در این باره گفت: «وظیفه همه ما در دولت این است که مطمئن شویم این پیام بلند واضح به گوش همگان در سرتاسر کشور برسد و مطمئن شویم که همه از دستور‌العمل‌ها پیروی می‌کنند».

 

نخست‌وزیر انگلیس همچنین گفت: «مسلمانان نمی‌توانند آنطور که می‌خواستند عید [قربان] را برگزار کنند. از این بابت خیلی متأسفم اما نمی‌توانیم خطر کنیم».

 

از سوی دیگر سخنگوی شورای مسلمانان انگلیس در واکنش به اظهارات ویتاکر گفت: «چنین سخنانی مقصر جلوه دادن بی‌شرمانه اقلیت‌ها است. این اظهارات اساساً غیر قابل قبول هستند و ویتاکر باید بابت آن‌ها عذرخواهی کند».

 

تا کنون بیش از ۳۰۲ هزار نفر در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده و حدود ۴۶ هزار نفر نیز در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

 

از میان شهروندان انگلیسی که در یک هفته گذشته به این بیماری مبتلا شده‌اند ۳۷ درصد را افراد آسیایی‌تبار، ۵۳ درصد را سفیدپوستان و ۵ درصد را سیاه‌‌پوستان تشکیل داده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار