پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بازگشایی کنسولگری آمریکا در الانبار کلید خورد

یک منبع مسئول در استان الانبار عراق گفت که برخی خبرها از فراهم شدن مقدمات افتتاح کنسولگری آمریکا در شرق «الرمادی» حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 23
کد خبر: ۵۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع مسئول در استان الانبار (غرب عراق) از تلاشهای آمریکا برای افتتاح کنسولگری خود در این استان خبر داد.

 

این منبع به پایگاه خبری «باسنیوز» گفت که برخی خبرها از فراهم شدن مقدمات افتتاح کنسولگری آمریکا در داخل فرودگاه «الحبانیه» در شرق «الرمادی» حکایت دارد.

 

بر اساس این اخبار، هدف از افتتاح این کنسولگری، «ارائه خدمات به ساکنان الانبار در داخل پایگاه آمریکاست؛ پایگاهی که بزرگترین پایگاهی است که نیروهای آمریکایی در الانبار در آن مستقر هستند».

 

این منبع در ادامه اعلام کرد که وظیفه کنسولگری آمریکا، اعطای ویزا به کسانی از ساکنان الانبار است که تمایل دارند به این کشور مسافرت کنند.

 

بر اساس این اخبار، قرار است در این کنسولگری، «از جوانانی که صاحبان صنایع کوچک هستند، حمایت کند».

منبع مذکور در پایان تأکید کرد که نیروهای آمریکایی سه پایگاه در الانبار دارند که عبارتست از: پایگاه موجود در فرودگاه الحبانیه، پایگاه عین الاسد در غرب الانبار و پایگاه موجود در فرودگاه نظامی «الولید» در بیابانهای غرب عراق.

 

در کنار انتشار چنین اخباری، «کاظم الحاج» کارشناس مسائل امنیتی عراق دوم اسفند ماه جاری تأکید کرد که آمریکا می‌کوشد تروریست‌ها را وارد عراق کند و گفت: «برخی مناطق بیابانی غربی همچنان تحت سیطره آمریکایی‌ها قرار دارد و نیروهای امنیتی نیز قادر نیستند بر آن مسلط پیدا کنند».

 

الحاج با اشاره به اینکه این مناطق به ویژه مناطق «القذف و حوران» گستردگی زیادی دارند، تصریح کرد که هیچ کنترلی بر این مناطق نیست و همین مسئله باعث شده است که «آمریکایی‌ها از آن در آموزش و سازماندهی مجدد داعش برای انتقال آن به مناطق آغاز عملیات مجرمانه استفاده می‌کنند».

 

«حمید الهایس» رئیس شورای نجات در استان «الانبار» عراق نیز اواسط تیر ماه از تحرکات گروههای وابسته به داعش در غرب استان الانبار با حمایت نیروهای آمریکایی خبر داد.

وی اظهار داشت که «نیروهای آمریکایی در حال پشتیبانی و حمایت کامل از تحرکات داعش در اطراف شهرستان الرطبه و جلوگیری از مقابله نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی با این تروریستها هستند و کلیه تحرکات داعش در استان الانبار با حمایت آمریکا صورت می‌گیرد».

 

الهایس همچنین تأکید کرد که فعالیت‌ گروه‌های وابسته به داعش در الرطبه، به دلیل نزدیک بودن به پایگاه‌های آمریکایی به آنها، بویژه پایگاه عین الاسد افزایش یافته است.

 

آمریکا که در طول نبرد نیروهای مشترک عراقی با داعش با دخالت در عملیات‌های آزادسازی مناطق مختلف عراق، از تروریست‌های داعش حمایت می‌کرد و با مانع‌تراشی موجب طولانی شدن روند آزادسازی عراق شده بود، اکنون در مرحله پسا داعش بار دیگر تلاش دارد تا به این تروریست‌ها در عراق میدان دهد و از این اقدام به عنوان یک اهرم فشار بر دولت عراق در راستای منافع خود، استفاده کند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار