وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

قطر، غائب بزرگ رزمایش نظامی عربستان با متحدانش

رسانه‌های سعودی از برگزاری رزمایش نظامی سعودی و متحدانش در منطقه شرقیه خبر دادند که تا چهاردهم مارس آینده ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 23
کد خبر: ۵۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ،  رزمایش نظامی سعودی و متحدانش با عنوان سپرجزیره در منطقه شرقیه برگزار می‌شود. سرلشگر ستاد عبدالله القحطانی فرمانده منطقه شرقیه عربستان گفته است تمام نیروها آماده آغاز این رزمایش هستند که از بزرگترین رزمایش‌های نظامی در منطقه به شمار می‌رود.

 

بر اساس گزارش روزنامه عکاظ، وی افزود این رزمایش تا 14 مارس آینده(23 اسفند) ادامه خواهد داشت و هدف از آن افزایش سطح آمادگی جنگی خواهد بود.

 

به گزارش این رسانه،‌رزمایش سپر جزیره در چارچوب تمرینات نظامی مشترک میان عربستان و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در زمینه‌های مختلف و با هدف تقویت روابط و مبادله تجارب نظامی و افزایش یکپارچگی مفاهیم و طرح‌های راهبردی نظامی برگزار می‌شود.

 

البته رسانه‌های سعودی به مشارکت قطر در این رزمایش اشاره نکرده‌اند، چرا که بیش از یک سال و نیم است روابط رژیم سعودی با قطر قطع شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار