پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

ایستگاه های بازرسی کمربند امنیتی کشور هستند

رئیس پلیس پیشگیری ناجا اهتمام به حوزه ایستگاه های بازرسی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: ایستگاه‌های بازرسی کمربند امنیتی شهرستان‌ها، استان‌ها، منطقه و کشور محسوب می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار مهدی معصوم بیگی در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی ویژه رؤسای ایستگاه‌های بازرسی ثابت و موقت سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با تاکید بر ضرورت آموزش اظهار داشت: ایستگاه‌های بازرسی بسیار مهم و کمربند امنیتی شهرستان‌ها، استان‌ها، منطقه و کشور محسوب می‌شوند و هدف اصلی در تشکیل این دوره‌ها را ارتقا سطح دانش کارکنان ایستگاه‌های بازرسی سراسر کشور دانست.

 

رئیس پلیس پیشگیری ناجا اهتمام به حوزه ایستگاه‌های بازرسی را بسیار مهم و دارای حساسیت ویژه ای عنوان کرد و ادامه داد: ایستگاه‌های بازرسی همچنین در حوزه‌های امنیتی خط مقدم مبارزه و مقابله با قاچاق کالا، مواد مخدر و دیگر اقلام ممنوعه هستند.

 

این مقام انتظامی جایگاه این حوزه را در طرح‌های مهار ممتاز برشمرد و افزود: باید این بخش برای کارآمدی و افزایش بهره وری مورد توجه قرار گیرد و مسیر آموزش یکی از راه‌های مهم در ارتقا بهره وری ایستگاه‌های بازرسی است.

 

سردار معصوم بیگی افزود: سازمان‌های پویا و بالنده بی تردید در حوزه آموزش سرمایه گذاری ویژه دارند زیرا شاهراه افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها آموزش است.

 

وی خاطر نشان کرد: آموزش در سازمان بایستی به عنوان یک فرهنگ مسلم و مسلط مورد توجه و اهتمام قرار گیرد؛ توجه به آموزش در سازمان‌ها لازم و در ناجا واجب و باید مستمر و پیوسته باشد.

 

سردار معصوم بیگی اظهار امیدواری کرد: با آموزش می‌توانیم مأموریت خود را ارتقا داده و شیوه و شگردهای مجرمان را شناسایی و بر آنان غلبه کنیم.

 

مهر

ارسال نظر