العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

دخالت مجدد پامپئو در امور داخلی چین

دخالت مجدد پامپئو در امور داخلی چین وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه در پیامی در توئیتر با مداخله در امور داخلی چین به تحولات اخیر در هنگ‌کنگ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه در پیامی در توئیتر بار دیگر اقدام به مداخله در امور داخلی چین کرد.

 

وی در این پیام توئیتری نوشت: «ما به شدت نگران بازداشت چهار دانشجو در هنگ‌کنگ تحت قانون امنیت ملی جدید رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی حامی دموکراسی هستیم.»

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «پکن همچنان به نقض قول‌ها و تهی کردن خودمختاری هنگ‌کنگ می‌پردازد.»

 

پامپئو طی هفته‌های اخیر خصومت و دشمنی خود علیه چین را بیش از پیش علنی کرده و اخیرا خواستار ایجاد ائتلاف بین‌المللی جدید برای مقابله با چین شده است.

 

پامپئو هفته پیش طی سخنرانی در کتابخانه نیکسون در کالیفرنیا، گفت واشنگتن و متحدانش باید از «روش‌های قاطعانه و خلاقانه‌تری» برای فشار آوردن به حزب کمونیست چین جهت تغییر رفتار خود، استفاده کنند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین نیز به اظهارات ضد چینی وزیر خارجه آمریکا پاسخ داد و اقدامات او را به مورچه‌ای تشبیه کرد که قصد تکان دادن درختی را دارد. 

 

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار