بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است

جذب 20 هزار دانشجومعلم در سال جاری

رئیس دانشگاه فرهنگیان از جذب 20 هزار دانشجومعلم در دانشگاه فرهنگیان در سال‌جاری خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید، 21 هزار معلم جدید، فعالیت خود را در مدارس آغاز می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان در یک برنامه خبری، درباره جذب دانشجومعلم در این دانشگاه، اظهار کرد: امسال تعداد 20 هزار ردیف برای حدود ۲۰ رشته در دانشگاه فرهنگیان با اهتمام وزیر آموزش و پرورش و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارتخانه از سازمان اداری و استخدامی دریافت شد که از بین فارغ‌التحصیلان دبیرستان‌ها در 31 استان در 98 مرکز و پردیس، این پذیرش از طریق کنکور سراسری انجام خواهد شد.

 

وی ادامه داد: این ۲۰ هزار نفر در مقطع کارشناسی یعنی دوره چهار ساله به صورت استخدام رسمی از بدو تحصیل در رشته‌هایی که انتخاب می‌کنند، جذب می‌شوند.

 

خنیفر در پاسخ به این پرسش که «این افراد چند سال تعهد خدمت دارند؟»، گفت: این عزیزان دو برابر زمان تحصیل، تعهد خدمت به آموزش و پرورش دارند و کار استخدام آنها نیز توسط این وزارتخانه انجام می‌شود.

 

وی به ویژگی‌های تحصیل در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و افزود: دانشجومعلمان از بدو استخدام، رسمی هستند و حقوق دریافت می‌کنند و امیدواریم با شروع سال تحصیلی، کلاس‌ها برگزار شود و اگر ستاد ملی کرونا اجازه را ندهد، آموزش الکترونیکی را فعال کردیم و با استفاده از شبکه شاد با اجازه وزیر آموزش و پرورش، آموزش‌ها را ارائه خواهیم داد.

 

خنیفر ادامه داد: نیم سال دوم سال تحصیلی گذشته، در دانشگاه فرهنگیان به صورت مجازی برگزار شد البته مشکلاتی را هم داشتیم و علاوه بر آن، در خصوص مهارت‌آموزان ماده 28 نیز پودمان اول تمام شد و پودمان دوم نیز تا 15 شهریور تمام می‌شود و حدود 21 هزار فارغ‌التحصیل پیوسته و مهارت‌آموز ، فعالیت خود را در مدارس در سال تحصیلی جدید آغاز می‌کنند. 

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار