وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

جذب 20 هزار دانشجومعلم در سال جاری

جذب 20 هزار دانشجومعلم در سال جاری رئیس دانشگاه فرهنگیان از جذب 20 هزار دانشجومعلم در دانشگاه فرهنگیان در سال‌جاری خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید، 21 هزار معلم جدید، فعالیت خود را در مدارس آغاز می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان در یک برنامه خبری، درباره جذب دانشجومعلم در این دانشگاه، اظهار کرد: امسال تعداد 20 هزار ردیف برای حدود ۲۰ رشته در دانشگاه فرهنگیان با اهتمام وزیر آموزش و پرورش و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارتخانه از سازمان اداری و استخدامی دریافت شد که از بین فارغ‌التحصیلان دبیرستان‌ها در 31 استان در 98 مرکز و پردیس، این پذیرش از طریق کنکور سراسری انجام خواهد شد.

 

وی ادامه داد: این ۲۰ هزار نفر در مقطع کارشناسی یعنی دوره چهار ساله به صورت استخدام رسمی از بدو تحصیل در رشته‌هایی که انتخاب می‌کنند، جذب می‌شوند.

 

خنیفر در پاسخ به این پرسش که «این افراد چند سال تعهد خدمت دارند؟»، گفت: این عزیزان دو برابر زمان تحصیل، تعهد خدمت به آموزش و پرورش دارند و کار استخدام آنها نیز توسط این وزارتخانه انجام می‌شود.

 

وی به ویژگی‌های تحصیل در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و افزود: دانشجومعلمان از بدو استخدام، رسمی هستند و حقوق دریافت می‌کنند و امیدواریم با شروع سال تحصیلی، کلاس‌ها برگزار شود و اگر ستاد ملی کرونا اجازه را ندهد، آموزش الکترونیکی را فعال کردیم و با استفاده از شبکه شاد با اجازه وزیر آموزش و پرورش، آموزش‌ها را ارائه خواهیم داد.

 

خنیفر ادامه داد: نیم سال دوم سال تحصیلی گذشته، در دانشگاه فرهنگیان به صورت مجازی برگزار شد البته مشکلاتی را هم داشتیم و علاوه بر آن، در خصوص مهارت‌آموزان ماده 28 نیز پودمان اول تمام شد و پودمان دوم نیز تا 15 شهریور تمام می‌شود و حدود 21 هزار فارغ‌التحصیل پیوسته و مهارت‌آموز ، فعالیت خود را در مدارس در سال تحصیلی جدید آغاز می‌کنند. 

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار