دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

توجیه جدید دولت آمریکا برای ناکامی در جنگ رسانه ای علیه ایران

مقام‌های دولت آمریکا بعد از دلیل‌تراشی‌های مختلف درباره دلایل ناکامی رسانه‌هایی مانند «صدای آمریکا» در پیشبرد جنگ رسانه‌ای علیه ایران به دنبال آفرینش توجیه‌های جدید و زمینه‌سازی برای تقویت فضاسازی‌های روانی-رسانه‌ای در این خصوص هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر مقام‌های دولت آمریکا بعد از دلیل‌تراشی‌های مختلف درباره دلایل ناکامی رسانه‌هایی مانند «صدای آمریکا» در پیشبرد جنگ رسانه ای علیه ایران به دنبال آفرینش توجیه‌های جدید و زمینه‌سازی برای تقویت فضاسازی‌های روانی-رسانه‌ای در این خصوص هستند.

 

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا انتقادهای زیادی از این رسانه‌ها به عمل آورده و تلاش‌های متعددی از کسر بودجه گرفته تا تغییر مدیریت آن را در دستور کار قرار داده است. 

 

امروز سه‌شنبه روزنامه واشنگتن‌تایمز به نقل از مقام های دولت آمریکا و همچنین اسناد «سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا» که یک نهاد دولت فدرال برای نظارت بر رسانه‌هایی از جمله صدای آمریکا، رادیو آزاد آسیا و صدای فردا است گزارش داده صدور مجوزهای امنیتی برای اتباع کشورهایی مانند چین و ایران جهت کار در شبکه‌های پخش مستقر در آمریکا امنیت ملی این شکور را به خطر انداخته است. 

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار