گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

توجیه جدید دولت آمریکا برای ناکامی در جنگ رسانه ای علیه ایران

مقام‌های دولت آمریکا بعد از دلیل‌تراشی‌های مختلف درباره دلایل ناکامی رسانه‌هایی مانند «صدای آمریکا» در پیشبرد جنگ رسانه‌ای علیه ایران به دنبال آفرینش توجیه‌های جدید و زمینه‌سازی برای تقویت فضاسازی‌های روانی-رسانه‌ای در این خصوص هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر مقام‌های دولت آمریکا بعد از دلیل‌تراشی‌های مختلف درباره دلایل ناکامی رسانه‌هایی مانند «صدای آمریکا» در پیشبرد جنگ رسانه ای علیه ایران به دنبال آفرینش توجیه‌های جدید و زمینه‌سازی برای تقویت فضاسازی‌های روانی-رسانه‌ای در این خصوص هستند.

 

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا انتقادهای زیادی از این رسانه‌ها به عمل آورده و تلاش‌های متعددی از کسر بودجه گرفته تا تغییر مدیریت آن را در دستور کار قرار داده است. 

 

امروز سه‌شنبه روزنامه واشنگتن‌تایمز به نقل از مقام های دولت آمریکا و همچنین اسناد «سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا» که یک نهاد دولت فدرال برای نظارت بر رسانه‌هایی از جمله صدای آمریکا، رادیو آزاد آسیا و صدای فردا است گزارش داده صدور مجوزهای امنیتی برای اتباع کشورهایی مانند چین و ایران جهت کار در شبکه‌های پخش مستقر در آمریکا امنیت ملی این شکور را به خطر انداخته است. 

 

فارس

ارسال نظر