عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

رئیس جمهور آینده آمریکا به برجام برگردد

یک اندیشکده مستقر در واشنگتن بر این باور است که رئیس جمهور آینده آمریکا به منظور کاهش تنش‌ها با ایران باید پیشنهاد بازگشت به توافق هسته‌ای را مطرح کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۴۸۶
به گزارش راهبرد معاصر؛  اندیشکده موسوم به مرکز نیوآمریکن سکیوریتی در گزارشی نوشت: ایالات متحده و ایران فرصت کوتاهی دارند تا با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری شان، تنش‌های خطرناک را کاهش دهند.
 
 
این اندیشکده پیشنهاد از سرگیری مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران و امنیت منطقه را ارائه کرده است.
 
 
 
این اندیشکده آمریکایی در ادامه یک راهبرد چند مرحله‌ای را برای کاهش تنش‌ها پیشنهاد داده است که می‌تواند از سوی دونالد ترامپ در صورت انتخاب مجدد یا جو بایدن در صورت پیروزی در انتخابات 3 نوامبر اجرا شود.
 
 
به نوشته این اندیشکده، در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر (آبان ماه) و انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال آینده، فرصت کوتاهی را برای کاهش تنش‌ها بین دو کشور فراهم کرده است.
 
 
ایلان گلدنبرگ یکی از نویسندگان این گزارش، تاکید کرد: شما موقعیتی را شاهد هستید که شاید فرصت تعامل بین ایران و آمریکا را از دست بدهید و شاید سال‌ها طول بکشد که چنین فرصتی دوباره ایجاد شود. واقعا خطر برخورد و تقابل وجود دارد.
 
 
پس از اقدام تروریستی ارتش آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی و حمله موشکی انتقام جویانه ایران علیه نظامیان آمریکایی در عراق، تنش‌ها بین دو کشور بالا گرفت.
 
 
البته چشم انداز از سرگیری مذاکرات جدید بین دو کشور نیز تیره و تار است. دولت ترامپ تهدید کرده است که اگر شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌های تسلیحاتی ایران را پس از اکتبر تمدید نکند، تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران را بار دیگر احیا خواهد کرد.
 
 
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران هفته گذشته هرگونه مذاکره با آمریکا را رد کردند.
 
 
بر اساس طرح پیشنهادی این اندیشکده آمریکایی، رئیس جمهور بعدی ایالات متحده باید بازگشت مجدد آمریکا به توافق هسته‌ای را پیشنهاد دهد، ایده‌ای که بایدن از آن حمایت کرده است./ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار