وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

تصویب دو فوریت لایحه افزایش سرمایه شرکت های بورسی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دوفوریت لایحه افزایش سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با سلب حق تقدم را تصویب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۱۲
به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۴ مردادماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی لایحه افزایش سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با سلب حق تقدم، با بررسی دوفوریتی این لایحه با ۱۶۸ رأی موافق، ۳۹ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۷ نماینده حاضر در صحن، موافقت کردند.
 
 
اسماعیل جلیلی معاون امور حقوقی و مجلس وزیر اقتصاد در تشریح  لایحه دوفوریتی افزایش سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با سلب حق تقدم گفت: این لایحه براساس توصیه های مکرر ارائه شده در نشست های تخصصی، کمیسیون های مجلس و جلسات نشست های علمی حوزه بازار سرمایه تدوین و ارائه شده است.
 
 
وی افزود: از آنجایی که تقویت و استمرار تعمیق بازار سرمایه و بورس مدنظر است، لایحه دوفوریتی افزایش سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با سلب حق تقدم در ۲۲ تیر ۹۹ توسط هیات دولت به تصویب رسید و در اول مرداد ۹۹ به مجلس تقدیم شد.
 
 
جلیلی اضافه کرد: براساس لایحه مذکور دستگاه های اجرایی که شرکت های بورسی را تحت کنترل یا تملک دارند، می توانند برای طریق تامین مالی طرح های جاری و توصیه ای از طریق افزایش سرمایه اقدام کنند، اما این امر منوط به عرضه سهام آنها در بورس به صورت عمومی است.
 
 
معاون امور حقوقی و مجلس وزیر اقتصاد با بیان اینکه این لایحه می تواند به سهامداران خرد کمک کند، ادامه داد: در صورت تصویب لایحه دوفوریتی افزایش سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با سلب حق تقدم، شرکت های بورسی رابطه خود با منابع دستگاه های اجرایی را قطع می کنند./ خانه ملت
ارسال نظر