موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

آخرین اخبار از زمان اعطای وام مرابحه به فرهنگیان + جزئیات

آخرین اخبار از زمان اعطای وام مرابحه به فرهنگیان + جزئیات معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از فراهم شدن امکان دریافت وام مرابحه تا سقف ۴۰ میلیون تومان به فرهنگیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۴۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ علی الهیار ترکمن، با اشاره به تسهیلات درنظر گرفته شده برای پرسنل وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از اقدامات و برنامه‌های معیشتی استفاده از تسهیلات مختلف بر اساس ظرفیت‌های موجود است که فرهنگیان بتوانند بر حسب نیاز‌هایی که دارند این تسهیلات را دریافت و مصرف کنند.
 
 
وی افزود: ارائه تسهیلات را در چند حوزه دنبال می‌کنیم؛ نخست تسهیلات حوزه ساخت و تامین مسکن است و فرهنگیان برای خانه دار شدن از آن استفاده کنند. عمده قرارداد‌هایی که سالانه با بانک ملی داریم روی این مورد متمرکز شده است.
 
 
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه با سایر بانک‌ها مانند رسالت، مهر ایران و سایر بانک‌ها که اعلام آمادگی می‌کنند و می‌توانند ظرفیت‌هایی را به جامعه فر هنگیان ارائه کنند که گرفتن وام را منطقی کند نیز وارد مذاکره شده و برنامه ریزی‌هایی را در این زمینه انجام می‌دهیم گفت: اخیرا قراردادی با بانک قرض الحسنه مهر ایران منعقد کردیم.
 
 
الهیار ادامه داد: بر اساس این قرارداد برای فرهنگیان تا ۲۰ میلیون تومن و بری زوجین تا ۴۰ میلیون تومان وام مرابحه با سود ۱۲ درصد پیش بینی شده است. نیاز‌های ضروری و سوابق قبلی وامی که دریافت کرده اند جزو شرایط اولویت دار است.
 
 
وی اضافه کرد: دستورالعمل مربوط ظرف یکی دو روز آتی به استان‌ها ابلاغ می‌شود و بانک کارش را آغاز می‌کند./ ایسنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار