ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

آلمان و فرانسه در اعتراض به آمریکا مذاکرات اصلاح WHO را ترک کردند

منابع خبری جمعه گفته‌اند آلمان و فرانسه در اعتراض به تلاش آمریکا برای به عهده گرفتن رهبری طرح اصلاح سازمان جهانی بهداشت مذاکرات را ترک کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری روز جمعه گفته‌اند آلمان و فرانسه گفت‌وگوها در خصوص اصلاح ساختار سازمان جهانی بهداشت (WHO) را ترک کرده‌اند. 

 

آلمان و فرانسه در اعتراض به آمریکا مذاکرات اصلاح WHO را ترک کردند

 

 

خبرگزاری رویترز با گزارش این خبر به نقل از سه منبع افزود آلمان و فرانسه از تلاش‌های واشنگتن برای به عهده گرفتن رهبری این مذاکرات، علی‌رغم خروج از سازمان جهانی بهداشت ناخرسندند.

 

این اتفاق شکستی دیگر برای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا قلمداد می‌شود. واشنگتن ریاست دوره‌ای گروه ۷ را به عهده دارد و امیدوار بود در قالب بیانیه‌ای مشترک در ماه سپتامبر(یک ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا) به ترسیم نقشه‌راهی برای ایجاد اصلاحات ساختاری در WHO بپردازد.

 

ایالات متحده آمریکا در ماه جولای با صدور اطلاعیه‌ای سازمان جهانی بهداشت را از تصمیم خود برای خروج از این سازمان مطلع کرد. دونالد ترامپ این سازمان را به حمایت از چین و مدیریت ضعیف بیماری کووید-۱۹ متهم کرد.

 

سازمان جهانی بهداشت اتهامات آمریکا را رد کرده است. دولت‌های اروپایی نیز، البته با لحنی بسیار نرم‌تر از آمریکا از سازمان جهانی بهداشت انتقاد کرده‌اند.

 

خبرگزاری رویترز نوشته پاریس و برلین گفته‌اند مذاکرات را به دلیل تلاش آمریکا برای سلطه بر مذاکرات ترک کرده‌اند.

 

یک مقام ارشد اروپایی گفت: «هیچ‌کس نمی‌خواهد طرح کلی اصلاحات را از کشوری بگیرد که خودش از سازمان جهانی بهداشت خارج شده است.

 

وزرای بهداشت فرانسه و آلمان در گفت‌وگو با رویترز تأیید کرده‌اند که این دو کشور با اینکه آمریکا رهبری این مذاکرات را به عهده بگیرد مخالف هستند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار