حمله توپخانه‌ای عربستان به یک شهر مرزی یمن المیادین: رایزنی‌ها درباره چارچوب و محل گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در جریان است سیف الاسلام قذافی کشته شد کاخ سفید: ترامپ به دیپلماسی متعهد است؛ ویتکاف با ایرانی‌ها دیدار می‌کند نوری المالکی: در صورت درخواست اکثریت چارچوب هماهنگی، از نامزدی کنار می‌کشم پیگیری پرونده شهروند ایرانی جان‌باخته در هامبورگ تلاش‌های دیپلماتیک قطر، مصر و ترکیه برای میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا اردوغان با بن سلمان در ریاض دیدار کرد ماکرون: از تغییر نظام سیاسی ایران حمایت نمی‌کنم اردوغان: آماده میانجی‌گری میان ایران و آمریکا هستیم محور‌های رایزنی میان پوتین و ولیعهد عربستان پاکستان: به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا دعوت شده‌ایم گزارش‌ها از حادثه امنیتی در تنگه هرمز / تعدادی شناور مسلح تلاش کردند یک کشتی تجاری را متوقف کنند العربی‌الجدید: مکان مذاکرات ایران و آمریکا هنوز قطعی نیست شیخ نعیم قاسم: ظهور امام زمان (عج) به ما عزم و اراده می‌دهد/ ایران توان درهم شکستن آمریکا و اسرائیل را دارد

بی اطلاعی استاندار بیروت از وجود مواد منفجره در این بندر

بی اطلاعی استاندار بیروت از وجود مواد منفجره در این بندر استاندار بیروت گفت که هیچ نهاد دولتی، استانداری را از وجود مواد منفجره در بندر آگاه نکرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۳۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مروان عبود» استاندار بیروت، شامگاه روز جمعه در گفت‌و‌گو با شبکه «فرانس۲۴» اطلاعاتی درباره انفجار عصر روز سه‌شنبه در بندر بیروت ارائه کرد.

 

استاندار بیروت در این خصوص گفت:‌ «آنچه در بیروت رخ داد، فاجعه‌ای بزرگ بود. انگار یک بمب هسته‌ای کوچک [به بیروت] برخورد کرده است. بندر و مناطق مسکونی به‌طور کامل ویران شده است و بیروت به یک شهر مصیب‌زده تبدیل شده است».

 

مروان عبود در ادامه گفت که تمام تلاش‌ها و کمک‌هایی که تا به این لحظه، صورت گرفته است همچون قطره‌ای در برابر دریاست و تأثیر آن به علت بزرگی فاجعه حس نمی‌شود.

 

عبود ادامه داد:‌ «استانداری از وجود مواد منفجره در انبار شماره ۱۲ بندر بیروت، بی‌اطلاع بوده».

 

عبود در پاسخ به سؤالی در خصوص وجود مواد منفجره در اماکن مشابه گفت که مقامات لبنانی در حال تحقیق و جست‌و‌جوی تمام اماکنی هستند که ممکن است در آنها مواد منفجره وجود داشته باشد و زندگی ساکنان را به خطر بیندازد.

 

بندر بیروت عصر روز سه‌شنبه هفته گذشته شاهد انفجاری مهیب بود که طبق جدیدترین آمارها، شمار جان‌باختگان این انفجار به ۱۵۴ کشته و بیش از ۶۰۰۰ مجروح رسیده است.

 

وزرات بهداشت لبنان نیز امروز گزارش داد که همچنان ۶۰ نفر مفقود هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار