عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پشت پرده حمله افراد مورد حمایت آمریکا به وزارتخانه‌ها در لبنان

وزیر صنعت لبنان در واکنش به اتفاقات شب ناآرام بیروت تاکید کرد که عناصر فاسد و نفوذی‌ها در تلاش برای از بین بردن پرونده‌های فساد هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۰۷۲
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری العهد٬ «عماد حب‌الله» وزیر صنعت لبنان در واکنش به حمله شماری از معترضان به تعدادی از وزارتخانه‌ها اظهار داشت که آیا نفوذ عناصر فاسد در میان تظاهرات کنندگان برای نابود کردن اسناد موجود در وزارتخانه‌‌ها انجام شده است؟
 
 
حب‌الله در صفحه توییتر خود نوشت: آیا تحرکات برخی برای جلوگیری از تکمیل تحقیقات دولت و اعلام نتایج آن در روزهای آینده که بی‌تردید ضد فاسدان و مجرمان خواهد بود٬ است؟
 
 
در همین راستا شبکه المیادین به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که از سال 1992 یک برنامه و نقشه برای از بین بردن اسناد و پرونده‌های فساد وجود داشت.
 
 
شب گذشته شماری از معترضان هم‌زمان با ورود به ساختمان وزارت خارجه، ساختمان‌های وزارت اقتصاد و وزارت محیط زیست در بیروت را نیز مورد حمله قرار داده‌اند و به آن خسارت وارد کردند. این گروهها همچنین با حمله به وزارتخانه‌های اقتصاد و محیط زیست، اسناد و پرونده‌ها را از بین بردند.
 
 
 
در رابطه با این حوادث٬ «شارل ابی نادر» سرتیپ بازنشسته ارتش لبنان در یک گفتگوی تلویزیونی تاکید کرد که اغلب کسانی که به ساختمان وزارت خارجه حمله کردند از خرابکاران بودند و قطعا با خارج در ارتباط هستند.
 
 
وی اشاره کرد کسانی که اقدام به رفتارهای خرابکارانه در کشور می‌کنند نمی‌خواهند تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت ادامه داشته باشد.
 
 
درحالی که عواقب مادی و تلفات انسانی انفجار مهیب بندر بیروت در لبنان همچنان ادامه دارد و تحقیقات در این زمینه هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است٬ شب گذشته شماری از معترضان با حمله به وزارتخانه‌ها به این اوضاع دامن می‌زنند.
 
 
در این میان سفارت آمریکا در بیروت بدون توجه به فاجعه بزرگ انفجار در اسکله بیروت و جان باختن دهها نفر و زخمی شدن هزاران نفر ژست طرفداری از مردم لبنان گرفته و از برگزاری تجمعات و تظاهرات در این شرایط بسیار سخت و خطرناک حمایت کرد.
 
 
این سفارت با صدور بیانیه ای درباره اعتراضات و حمله مهاجمان به نهادهای و مراکز دولتی در بیروت ادعا کرد که آمریکا حق ملت لبنان برای تظاهرات مسالمت آمیز را به رسمیت می شناسد و از همه می‌خواهد که از خشونت دوری کنند.‎/ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار