تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

فرصت یک ماهه نمایندگان به وزیر راه در کمیسیون اجتماعی مجلس

فرصت یک ماهه نمایندگان به وزیر راه در کمیسیون اجتماعی مجلس نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: سؤال 2 نفر از نمایندگان در امور استخدامی و پیمانکاری در کمیسیون اجتماعی مطرح شد که نمایندگان سؤال‌کننده برای ارائه پاسخ یک ماه به وزیر فرصت دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، ولی اسماعیلی نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز سؤال از محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در دستور کار کمیسیون قرار داشت.

 

وی افزود: ‌در این نشست علی بابایی و محمدرضا صباغیان نمایندگان ساری و مهریز هر کدام 2 مورد سؤال را در امور استخدامی و پیمانی از وزیر راه مطرح کردند.

 

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: در نهایت هر 2 نماینده به وزیر یک ماه فرصت دادند تا پاسخ لازم را به نمایندگان ارائه کند و نتیجه سؤال را که قانع شده‌اند یا نه مراعا گذاشتند.

 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه امروز طرح استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی به عنوان کمیسیون فرعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و کلیات آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار