سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

افزایش بودجه رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق بازنشستگان رای نیاورد

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: دولت و کمیسیون تلفیق با افزایش بودجه نظام رتبه‌بندی و نظام همسان‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 24
کد خبر: ۵۴۱۸
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ؛ حمیدرضا حاجی‌بابایی در تبیین این خبر اظهار کرد: در نوبت سوم کاری مجلس در روز شنبه ۹۴ اسفند ۹۷ پیشنهادی مبنی بر اینکه ۷۵۰۰ میلیارد تومان از محل شرکت‌های نفتی برای نظام رتبه‌بندی معلمان و هماهنگ‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان وحق التدریسی‌ها اختصاص داده شود، ارائه کردم.

 

عضو کمیسیون بودجه ومحاسبات مجلس گفت: در روز یکشنبه ۵ اسفند ۹۷ در بند "د" تبصره ۱۶ پیشنهاد افزایش ۲ هزار میلیاردی برای هماهنگ‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان کشوری و لشکری شد.

 

وی بیان داشت:، اما متاسفانه این پیشنهاد‌ها با مخالفت دولت وکمیسیون تلفیق وارد شور شد و رای لازم را نیاورد.

 

حاجی بابایی تاکید کرد: این مجلس در طول دوران بودجه‌ای با مصوبات گوناگون از نظیر افزایش مالیات‌ها و اوراق در ایجاد گرانی‌ها مشارکت داشته است، این در حالی است که حتی یک مصوبه در رابطه با پیشگیری و مبارزه با فقر و ایجاد عدالت نداشته است.

 

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: شما نمایندگان مجلس ۳۵ هزار میلیارد تومان برای افزایش ۲۰ درصدی حقوق مصوب کرده‌اید که برخلاف قانون برنامه ششم توسعه ودر تضاد با قانون هماهنگ‌سازی حقوق است، این در حالی است که ۳ هزار میلیارد تومان برای اجرایی کردن نظام رتبه بندی و قانون هماهنگ‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان که منطبق بر قانون برنامه ششم توسعه و مبنای اجرای عدالت در پرداخت‌ها است، را مصوب نکردید.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بدبختی که عمر خودشو در اداره ها تلف کرد
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
1
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا شما مخالف خوشحالی این مردم هستید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما از دولت تدبیرو امید انتظاری نداریم چون خرش از پل گذشته است 4 سال سومی هم وجود ندارد ولی شما بصطلاح نمایندگان مردم شما چرا مخالف هستید اصلا شما درک میکنید حقوق یک میلیونو پانصد یعنی چه آیا شما میتوانید یک ماه با این پول زندگی کنید آیا شما تا الان شرمنده خانواده شده اید واقعا چرا مخالفت دلیلش چیست اگر میخواهید بگویید بودجه ندارید در حواب باید بگویم که چرا در این 40 سال به فکر بازنشستگان نبودید که الان به این وضع ما را دچار کنید اگر بودجه نیست چگونه یک میلیاردو پانصد میلیون دلار البته حداقل بودجه نظامی در نظر میگیرید چندی پیش هم که 13500 بودجه اختصاص دادید
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
1
ننگ بر شما نمایندگی که رای ندادی ولی ازمن بازنشسته رای گرفتی .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
0
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امشب پارلمان و در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه کل کشور در سال98، در رسیدگی به بخش‌های هزینه‌ای لایحه کل کشور با بند الحاقی به کل تبصره 1 لایحه موافقت کردند.

بر اساس این پیشنهاد وزارت نفت مکلف است قیمت سوخت تحویلی به پتروشیمی ها را از 1320 ریال به ازای هر متر مکعب به دو هزار و 600 ریال افزایش دهد و منابع حاصله را پس از واریز به درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور تا سقف 15 هزار میلیارد ریال از محل ردیف 22-50000 جدول شماره 9 این قانون صرف همسان‌سازی بازنشستگان موضوع بند ج تبصره 12 گردد.
آخرین اخبار