محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

افزایش بودجه رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق بازنشستگان رای نیاورد

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: دولت و کمیسیون تلفیق با افزایش بودجه نظام رتبه‌بندی و نظام همسان‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 24
کد خبر: ۵۴۱۸
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ؛ حمیدرضا حاجی‌بابایی در تبیین این خبر اظهار کرد: در نوبت سوم کاری مجلس در روز شنبه ۹۴ اسفند ۹۷ پیشنهادی مبنی بر اینکه ۷۵۰۰ میلیارد تومان از محل شرکت‌های نفتی برای نظام رتبه‌بندی معلمان و هماهنگ‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان وحق التدریسی‌ها اختصاص داده شود، ارائه کردم.

 

عضو کمیسیون بودجه ومحاسبات مجلس گفت: در روز یکشنبه ۵ اسفند ۹۷ در بند "د" تبصره ۱۶ پیشنهاد افزایش ۲ هزار میلیاردی برای هماهنگ‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان کشوری و لشکری شد.

 

وی بیان داشت:، اما متاسفانه این پیشنهاد‌ها با مخالفت دولت وکمیسیون تلفیق وارد شور شد و رای لازم را نیاورد.

 

حاجی بابایی تاکید کرد: این مجلس در طول دوران بودجه‌ای با مصوبات گوناگون از نظیر افزایش مالیات‌ها و اوراق در ایجاد گرانی‌ها مشارکت داشته است، این در حالی است که حتی یک مصوبه در رابطه با پیشگیری و مبارزه با فقر و ایجاد عدالت نداشته است.

 

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: شما نمایندگان مجلس ۳۵ هزار میلیارد تومان برای افزایش ۲۰ درصدی حقوق مصوب کرده‌اید که برخلاف قانون برنامه ششم توسعه ودر تضاد با قانون هماهنگ‌سازی حقوق است، این در حالی است که ۳ هزار میلیارد تومان برای اجرایی کردن نظام رتبه بندی و قانون هماهنگ‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان که منطبق بر قانون برنامه ششم توسعه و مبنای اجرای عدالت در پرداخت‌ها است، را مصوب نکردید.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بدبختی که عمر خودشو در اداره ها تلف کرد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
1
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا شما مخالف خوشحالی این مردم هستید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما از دولت تدبیرو امید انتظاری نداریم چون خرش از پل گذشته است 4 سال سومی هم وجود ندارد ولی شما بصطلاح نمایندگان مردم شما چرا مخالف هستید اصلا شما درک میکنید حقوق یک میلیونو پانصد یعنی چه آیا شما میتوانید یک ماه با این پول زندگی کنید آیا شما تا الان شرمنده خانواده شده اید واقعا چرا مخالفت دلیلش چیست اگر میخواهید بگویید بودجه ندارید در حواب باید بگویم که چرا در این 40 سال به فکر بازنشستگان نبودید که الان به این وضع ما را دچار کنید اگر بودجه نیست چگونه یک میلیاردو پانصد میلیون دلار البته حداقل بودجه نظامی در نظر میگیرید چندی پیش هم که 13500 بودجه اختصاص دادید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
1
ننگ بر شما نمایندگی که رای ندادی ولی ازمن بازنشسته رای گرفتی .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
0
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امشب پارلمان و در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه کل کشور در سال98، در رسیدگی به بخش‌های هزینه‌ای لایحه کل کشور با بند الحاقی به کل تبصره 1 لایحه موافقت کردند.

بر اساس این پیشنهاد وزارت نفت مکلف است قیمت سوخت تحویلی به پتروشیمی ها را از 1320 ریال به ازای هر متر مکعب به دو هزار و 600 ریال افزایش دهد و منابع حاصله را پس از واریز به درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور تا سقف 15 هزار میلیارد ریال از محل ردیف 22-50000 جدول شماره 9 این قانون صرف همسان‌سازی بازنشستگان موضوع بند ج تبصره 12 گردد.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار