چرا تهرانی ها نسبت به مهار کرونا بدبین هستند؟-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

چرا تهرانی ها نسبت به مهار کرونا بدبین هستند؟

نتایج نظرسنجی‌های جدید ایسپا که به سفارش مرکز مطالعات اجتماعی شهرداری تهران انجام شده است، نشان می‌دهد اغلب مردم شهر تهران نسبت به مهار ویروس کرونا در کوتاه‌مدت خوش‌بین نیستند و نگرانی شهروندان تهرانی از ابتلای خود و خانواده به این ویروس در نیمه مرداد امسال افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، تاکنون نظرسنجی‌های متعددی در خصوص ابعاد شیوع ویروس کرونا در تهران به سفارش دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران توسط ایسپا (مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران) و به صورت مصاحبه تلفنی با جامعه آماری شهروندان بالای ۱۸ سال ساکن شهر تهران انجام شده است.

 

در نظرسنجی اخیر، مردم شهر تهران نسبت به مهار ویروس کرونا در کوتاه مدت خوش‌بین نیستند. بیش از نیمی از شهروندان معتقدند از سال آینده به بعد باید منتظر مهار ویروس کرونا باشیم.

 

در نظرسنجی ایسپا از مردم شهر تهران پرسیده شد «به نظر شما بیماری کرونا چه زمانی مهار می‌شود و زندگی به حالت عادی بر می‌گردد؟» نتایج نظرسنجی از شهروندان بالای ۱۸ سال شهر تهران نشان می‌دهد ۵۹.۵ درصد از شهروندان گفتند «از سال آینده به بعد» ویروس کرونا کنترل می‌شود. ۷.۶ درصد تا پایان زمستان، ۵.۹ درصد تا پایان پاییز و تنها ۴ درصد گفتند تا پایان تابستان ویروس کرونا کنترل شده و زندگی به حالت عادی بر می‌گردد.

 

نظرسنجی مذکور به سفارش دفتر مطالعات اجتماعی شهرداری تهران، در تاریخ ۱۲ تا ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ با جامعه آماری شهروندان بالای ۱۸ سال شهر تهران و اندازه نمونه ۱۰۸۰، به شیوه مصاحبه تلفنی توسط ایسپا اجرا شده است.

 

نتایج اجرای هفت موج نظرسنجی توسط ایسپا و دفتر مطالعات اجتماعی شهرداری تهران نشان می دهد که نگرانی شهروندان تهرانی از ابتلای خود و خانواده به ویروس کرونا در نیمه مرداد ۱۳۹۹ افزایش پیدا کرده است و ۵۱ درصد شهروندان بالای ۱۸ سال تهرانی به مقدار «زیاد» نگران ابتلای خود و خانواده به ویروس کرونا هستند.

 

به نظر می‌رسد در روزهای اخیر آمار بالای افراد مبتلا به بیماری کووید-۱۹ و نیز افزایش تعداد جانباختگان، باعث افزایش نگرانی مردم از ابتلای خود و خانواده به ویروس کرونا شده است.

 

همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده