لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

جزئیاتی جدید از آسانسور پرماجرای کاخ مرمر + عکس

آسانسوری که خبرنگاران آن را در کاخ مرمر برای اولین بار دیدند قابل حذف اعلام شده بود اما جکوزی این کاخ حتما از دید کارشناسان میراث فرهنگی مخفی نبوده چون بارها به آنجا رفت و آمد کرده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ مرمر پس از ۶ ماه باز هم خبرساز شد؛ بهمن ماه از این جهت که درهای آن به روی مردم پس از سال‌ها باز خواهد شد و این بار درباره وجود جکوزی و امکانات هتل ۵ ستاره در کاخ تاریخی و ملی!
 
 
این موضوع باز هم توسط پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در مصاحبه تلویزیونی مطرح شد. او گفته است: «در ۴ ماه اینجا را بازسازی کردیم برای موزه هنر ایران و اگر کرونا اجازه بدهد درهای آن را به روی مردم از خیابان ولیعصر باز می‌کنیم نباید در این کاخ‌ها مسئولان مستقر می‌شدند اینجا را میکروسکوپی بازسازی کردیم تا به حالت اول برگردد ولی چنین چیزی نمی‌شود چون کاخ آسیب دیده است در این کاخ که هنر کشور به نمایش گذاشته شده است آسانسور وجود دارد آنجا را کنده اند و پتک زده اند و در طبقه دوم آن حمام و جکوزی و سونا درست کرده اند. این میراث که به همه جا ایراد می‌گیرد کجا بوده و چرا نگفته اند این کاخ آسیب دیده است. الان اصلاح کردیم این کاخ مردمی شده است تا مردم ببینند که رضاشاه و پسر ناخلفش چه کرده اند و تاریخ این مردم آنجا به نمایش گذاشته شده است.»
 
 
در مدتی که کاخ مرمر در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام بود بارها و بارها کارشناسان میراث فرهنگی برای مرمت‌های نقاشی و یا دیواره‌های آن به این کاخ رفته‌اند بنابراین در این مدت سازمان میراث فرهنگی وقت در جریان اتفاقات افتاده در این کاخ بوده است اما سوال اینجاست که چرا واکنشی به آن‌ها نداشته است و همانطور که فتاح گفته چرا سکوت کرده‌اند؟ این سکوت مشابه همان اتفاقی است که درباره آلبوم خانه کاخ گلستان رخ داده و حالا مدیریت آن بعد از ۶ ماه اعلام کرده که یکی از اموال این آلبوم خانه مفقود شده است!
 
 
از طرف دیگر فتاح درباره الحاق جکوزی و حمام به این کاخ که زیبایی آن را به مسجد شیخ لطف الله تشبیه می‌کنند خبر داده است. موضوعی که از دید خبرنگاران میراث فرهنگی در بهمن ماه سال گذشته که برای اولین بار از آن بازدید کردند مخفی نگه داشته شد! حالا اما از وجود چنین سازه‌هایی خبر داده‌اند و اینکه قرار است اصلاحاتی در آن انجام شود.
 
 
البته همان زمان گفتند که درهای این کاخ را به روی مردم باز می‌کنند اما تا کنون این اتفاق نیفتاده است فتاح یک بار گفته بود که در پساکرونا این اتفاق می‌افتد پساکرونایی که معلوم نیست چه وقت است. با این حال دیوارهای ورودی کاخ مرمر از سمت خیابان ولیعصر نقاشی دیواری شده تا نشان دهنده وجود یک موزه هنر در این مکان باشد.
 
فتاح همچنین از وجود آسانسور هم در کاخ مرمر خبر داد آسانسوری که اتفاقی خبرنگاران آن را هنگام بازدید از کاخ پیدا کردند. همان زمان مسئولان مرمت کاخ گفتند که این آسانسور اگر چه برای یک طبقه ایجاد شده اما طوری قرار داده‌اند که آسیبی به بنا نمی‌زند و قابل حذف است. هر چند که نباید ایجاد می‌شد اما برای سهولت در رفت و آمد ایجاد شده بود آنطور که فتاح گفته است طبقه اول سالن اجتماعات و طبقه دوم نیز امکاناتی مانند سونا و جکوزی کار شده است و حتماً نیازی نبوده که افراد ناتوان به آن رفت و آمد داشته باشند!
 
جزئیاتی جدید از آسانسور پرماجرای کاخ مرمر + عکس
 
مشابه آسانسور تعبیه شده در این کاخ را می‌توان در موزه آیت الله رفسنجانی نیز مشاهده کرد که برای بنای دو طبقه کار گذاشته شده است البته این موزه تاریخی نیست./ مهر
ارسال نظر