پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم

فتاح: عذرخواهی و طلب حلالیت می کنم

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان توضیحاتی در خصوص حواشی برنامه نگاه‌یک از افرادی که در این برنامه نام آن‌ها را برده بود، بویژه حداد عادل عذرخواهی و طلب حلالیت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، در خصوص حواشی ایجاد شده پس از بیان برخی موارد در برنامه نگاه یک تصریح کرد: با توجه به اینکه حدود یک سال و یک ماه از حضور من در بنیاد مستضعفان می‌گذشت و قول ارائه گزارشی به مردم داده بودم، در این برنامه درباره عملکرد یک ساله خود در بنیاد صحبت کردم. به بخش املاک که رسیدیم درباره پیگیری املاک  سوال شد و  بنده با هدف ابراز جدیت بنیاد، از برخی افراد و سازمان‌ها اسم بردم.

 

او ادامه داد: اشخاص نام‌برده استفاده عمومی از این املاک داشتند و اعلام کوتاه و تیتر وار من باعث سوء تفاهم شد. مطالب ارائه شده با خطای کلامی یا رعایت نکردن جانب انصاف توسط بنده به سمت دیگری حرکت کرد. در حالی که هیچ کدام از آن‌ها استفاده شخصی از این اموال نداشتند. بیان نامناسب من مطالب را به اشتباه منتقل کرد؛ قصد ما نشان دادن پیگیری‌های جدی بود و همه آن‌ها همکاری لازم را با ما داشتند، اما به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم.

 

رئیس بنیاد مستضعفان مطرح کرد: اصلا نباید اصل مساله را مطرح می‌کردم و وارد مسیر نام بردن از اسامی و سازمان‌ها می‌شدم، پس مسئولیت آن را به عنوان خطا و کار اشتباه می‌پذیرم. از همین جا از تمام عزیزانی که در حق آن‌ها اجحاف و ظلم شد، از جمله آقای دکترحداد عادل، خانم‌ها ابتکار و ملاوردی، به عنوان حق‌الناس، عذرخواهی و طلب حلالیت می کنم.

 

او گفت: خطای بنده بود که نتوانستم مطالب را به درستی منتقل کنم. به هیچ وجه مسیر طی شده هدف بنده نبود و اگر تا به امروز سکوت کردم، به دنبال دامن زدن به این حواشی نبودم. جواب‌هایی که از سوی این سازمان‌ها و اشخاص ارائه شده را دریافت کردم و ایرادات و اشکالاتی که گرفته شده را می‌پذیرم.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار