علم‌الهدی: مردم در برابر تبلیغات سازش‌گرایانه هوشیار باشند قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول وحشت اسرائیلی‌ها از موشک جدید ایران خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ ورود کمیته انضباطی به بیماری هپاتیت سرژ اوریه سرلشکر حاتمی: پاسخ نیروهای مسلح به هرگونه تجاوز، کوبنده خواهد بود عزم جزم اینتر برای فروش مهدی طارمی خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است هشدار وزیر کار درباره وضعیت بازنشستگان / سن بازنشستگی کاهش می‌یابد؟ هواداران مرد تراکتور محروم شدند کشتی آزاد جوانان ایران سوم جهان شد/ قهرمانی آمریکا با اختلاف ۷۴ امتیاز سپاهان دروازه‌بان جدید گرفت صعود قاطعانه الاهلی به فینال سوپرجام عربستان توافق درویش با مهاجم الاتحاد کلبا/ شهریار مغانلو در یک‌قدمی امضای قرارداد با پرسپولیس

پیگرد و بازداشت مظنونان حادثه پارک لاله

به گفته شهردار منطقه 6 پس از حادثه مرگ یک نوجوان ۱۴ ساله در پارک لاله بر اثر برق گرفتگی؛ ناظر، مدیر و پیمانکارانی که در گذشته و حال، در پارک لاله فعالیت می کردند با هماهنگی پلیس و مراجع قضایی از صبح یکشنبه مورد پیگرد قرار گرفته و احضار و بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، تورج فرهادی، شهردار منطقه ۶ در گفتگوی زنده اینترنتی با شبکه خبر ضمن تشریح ابعاد حادثه شنبه ‌شب پارک لاله که منجر به مرگ نوجوان ۱۴ ساله شد ضمن ابراز تأسف و عذرخواهی بابت بروز این حادثه گفت: من به سهم خودم ضمن تسلیت مجدد به این خانواده داغ‌ دیده و عذرخواهی از شهروندان تهرانی بابت وقوع این حادثه تلخ از همان لحظات اولیه حادثه با تشکیل کمیته‌ای  پیگیری خود را برای بررسی چرایی این حادثه آغاز کردیم.

 

فرهادی در توضیح این مطلب افزود: ضمن هماهنگی با پلیس و مراجع قضایی تمامی افرادی که در پارک لاله فعالیت می‌کردند اعم از ناظر و مدیر و پیمانکارانی که درگذشته و حال، در پارک کار می‌کردند از صبح یکشنبه مورد پیگرد، احضار و بازداشت قرار گرفتند.

 

شهردار منطقه ۶ ادامه داد: این موضوع باید تعیین تکلیف شود و گروه فنی، کارشناسان اداره برق و کارشناسان رسمی دادگستری که از طرف مرجع قضایی مشخص شدند بررسی فنی خود را در خصوص تشخیص نهایی علت حادثه آغاز کردند.

 

وی افزود: کمیته‌ای که در منطقه تشکیل‌شده نیز تمام پرونده‌ها و گزارش اقدامات پیمانکارانی را که در این زمینه فعالیت کرده‌اند را احصا و به مراجع قضایی تحویل خواهد داد، تا آخرین نظر از مرجع قضایی گرفته‌شده و کسانی که در این زمینه قصور داشتند شناسایی شوند. کوتاهی و قصوری که در نصب اتصالات و کارهایی که برای پایه چراغ‌ها انجام شده باعث رخ دادن این اتفاق شده است.

 

فرهادی در پاسخ به سؤال خبرنگار شبکه خبر درباره اثبات تخلف احتمالی در این زمینه گفت: حتماً باکسانی که در این زمینه نقش داشتند برخورد قانونی انجام خواهد شد.

 

وی تأکید کرد: به طور حتم ما و همچنین مراجع قضایی از این موضوع نخواهیم گذشت و تلاش می‌شود که دیگر چنین اتفاقاتی تکرار نشود . بر همین اساس از روز گذشته به‌طورجدی در تمام پارکها، نظارت‌ها چندین برابر شده تا این قضیه دیگر تکرار نشود و خیال شهروندان در فضای امنی مثل پارک از همه‌چیز راحت باشد.

 

فرهادی در پاسخ به این پرسش که چرا پایه چراغ‌ها داخل آب هستند و ممکن است سیم داخل آب لخت و برق ‌گرفتگی ایجاد شود، گفت: اینکه ما بخواهیم کابل برق  را از  داخل آب  و با استفاده از  پوشَن مناسب عبور بدهیم اتفاقی است که در تمام دنیا در دستگاه‌های مختلف تفریحی گردشگری صنعتی، دریایی، نظامی و  غیرنظامی انجام می‌شود و آب و جریان انتقال برق در کنار هم هستند.  اما مهم این است که پیمانکار و ناظر مربوطه دقت نظر کافی را در اجرای این مسئله نداشتند که متأسفانه منجر به بروز این حادثه تلخ شد و در این زمینه هم ‌نظر قطعی را باید کارشناسان امر بدهند. ولی نکته مهم اینجاست که  مسئله عبور کابل از داخل آب با علم امروز قابلیت حل دارد به‌شرط اینکه کارشناسان و کسانی که متخصص اجرای کار هستند در اجرای آن دقت کافی داشته باشند و نظارت دقیقی روی آن انجام‌شده باشد.

 

شهردار منطقه 6 در پایان گفت: حتماً تلاش می شود که این اتفاق بار دیگر برای مردم نیفتد و از همه مردم و این خانواده محترم ضمن عرض تسلیت، عذرخواهی جدی دارم و امیدوارم که این مسئله تکرار نشود.

 

فارس

ارسال نظر