سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

رئیس جمهور لبنان قول داد حقایق پیرامون انفجار بیروت را برملا کند

رئیس جمهور لبنان ضمن ارجاع پرونده رسیدگی به انفجار بندر بیروت به شورای قضایی این کشور، قول داده تا حقایق برملا نشود، از پا نخواهد نشست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۴۸

«میشل عون»، رئیس جمور لبنان گفت که همه تلاش خود را خواهد کرد تا «واقعیت‌ها» در مورد انفجار بندر بیروت آشکار شود.

 

او سه‌شنبه در توییتی نوشت: «بعد از گذشت یک هفته از فاجعه [انفجار بندر بیروت]، بار دیگر به خانواده‌های مصیبت‌زده تسلیت و تعزیت می‌گویم و قول می‌دهم به همه لبنانی‌های رنجور که تا قبل از آشکار شدن همه حقایق، از پا نخواهم نشست».

 

سه‌شنبه هفته گذشته اشتعال مواد نیترات آمونیوم در انبار ۱۲ بندر بیروت باعث وقوع انفجار بسیار مهیبی شد که بر اثر آن، ۱۷۱ تن کشته و بیش از شش هزار تن دیگر مصدوم شدند. در این انفجار بندر کاملا ویران شد و خسارت‌های جدی به شمار زیادی از منازل و ادارات شهر بیروت وارد شد.

 

رئیس جمهور لبنان در تماسی که امروز با نخست‌وزیر نروژ داشته از او خواسته در بازسازی بیروت به لبنان کمک کند.

 

خسارت وارد شده به بیروت بین ۱۵ الی ۲۰ میلیارد دلار برآورد شده و تنها سیلوی گندم این کشور در محل انفجار نابود شده است.

 

انفجار هفته گذشته بندر بیروت علاوه بر تلفات جانی و خسارت‌های مالی و اقتصادی، تبعات سیاسی نیز داشته و «حسّان دیاب»، نخست‌وزیر لبنان بعد از استعفای چند وزیر خود نیز استعفا داد و با درخواست میشل عون، فعلا پیشبرد امور را تا برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام برعهده خواهد داشت.

 

ارجاع تحقیقات به شورای قضایی

رئیس جمهور لبنان امروز  همچنین دستور داده فرآیند رسیدگی به انفجار بندر بیروت به شورای قضایی این کشور موکول شود.

دادگاه قضایی لبنان اخیرا گفته در رابطه با انفجار بندر بیروت، قرار بازداشت و بازجویی ۲۰ تن صادر شده است. در بین بازداشتی‌ها، مدیران سابق و فعلی اداره بندر، گمرک و ... نیز وجود دارند. دولت دیاب قول داده عاملان و مسئولان انفجار بندر بیروت را به اشد مجازات برساند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار