پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

ظریف: آمریکا نا امیدانه به‌دنبال جلب حمایت از تمدید تحریم‌ تسلیحاتی ایران است

ظریف: آمریکا نا امیدانه به‌دنبال جلب حمایت از تمدید تحریم‌ تسلیحاتی ایران است وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی توئیتری خاطرنشان کرد که آمریکا به قدری از احتمال موفقیت تلاش‌هایش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران ناامید شده که موضع شخصی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس را اجماع منطقه‌ای علیه ایران می‌نامد!
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در پیامی توئیتری تأکید کرد که متوسل شدن آمریکا به موضع شخصی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس برای نشان دادن پشتیبانی منطقه‌ای از تمدید غیرقانونی تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران نشانه استیصال مقامات کاخ سفید است.

 

ظریف در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی برای موجه جلوه دادن قطعنامه پیشنهادی این کشور به‌منظور تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران، در توئیتر نوشت: «ایالات متحده برای نشان دادن وجود پشتیبانی از تلاشش برای تمدید غیرقانونی محدودیت‌های تسلیحاتی ایران، چنان مستأصل شده که به موضع شخصی دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس که آن هم از راه اجبار به دست آمده، متوسل شود و آن را اجماع منطقه‌ای بنامد! این هم سند: (عکس ضمیمه )»

 

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه پیام توئیتری خود، تصویری از متن اظهارات «مطلق بن ماجد القحطانی» نماینده ویژه وزیر خارجه قطر در امور مبارزه با تروریسم و میانجیگری در حل اختلافات را منتشر کرد که در آن تأکید شده است که مواضع توافق‌شده شورای همکاری خلیج فارس معمولاً از طریق مصوبات نشست‌های وزرای خارجه کشورهای عضو این شورا صادر می‌شود، نه از طریق بیانیه‌های دبیرکل که صرفاً نشانگر دیدگاه دبیرخانه این شورا است.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده