۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

بی تکلیفی جمعه بازار سگ در حاشیه پایتخت

اخیرا بازار خرید و فروش سگ در حوالی بوستان جنگلی آزادشهر اعتراضاتی به دنبال داشته است. فرمانده یگان محیط زیست استان تهران می‌گوید: قانون درباره خرید و فروش سگ دچار خلا است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، محلی در انتهای بزرگراه آزادگان در محوطه وسیع کنار بوستان جنگلی آزادشهر و جمعه‌ها تبدیل به مکانی برای خرید و فروش و معامله سگ شده است. چیزی که در زبان مردم با نام «جمعه بازار سگ» شناخته می‌شود.

 

این بازار باعث ایجاد گره ترافیکی در بزرگراه آزادگان هم شده و به همین دلیل مورد اعتراض مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران نیز قرار گرفت، از همین رو مفاخریان خواستار برخورد انتظامی قضایی با این بازار غیرقانونی شد.

 

وی با اشاره به اینکه این بازار علاوه بر فضای غیر بهداشتی، احتمال بروز حوادث ترافیکی را در بزرگراه آزادگان افزایش داده است، گفت: در مجاورت این بازار با مجموعه خرید و فروش پرندگان خلیج فارس می‌تواند مشکلات بهداشتی دیگری به دنبال داشته باشد.

 

فرهاد زندی فرمانده یگان محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه این بازار به صورت مداوم از سوی کارشناسان نیروی یگان حفاظت اسلامشهر کنترل می‌شود، از گشت‌زنی مأموران یگان حفاظت در این بازار به در دو هفته گذشته خبر داد و گفت: این گشت‌زنی‌ها به منظور کشف گونه‌های وحشی غیر مجازی صورت گرفت، اما گونه‌ای مشاهده نشده است.

 

زندی ادامه داد: عمده معاملات انجام شده در این بازار مربوط به انواع گونه‌های سگ است و در کنار آن حیوانات خانگی دیگری هم فروخته می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه قانون درباره معامله سکوت کرده است، اظهار داشت: اینکه آیا این بازار مجوز قانونی دارد، اطلاع ندارم اما قرار است شهرداری اسلامشهر این مسئله را پیگیری کند.

 

زندی تاکید کرد: محیط زیست تنها می‌تواند در خصوص خرید و فروش حیات وحش برخورد قانونی داشته باشد و اگر شهروندان شاهد خرید و فروش گونه‌های حیات وحش در چنین بازارهایی بودند می‌توانند به سامانه ۱۵۴۰ اطلاع داده تا محیط زیست استان برای برخورد با این متخلف اقدام کند.

 

همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار