بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان ماجرای مجروح شدن پزشکیان در حمله اسرائیل عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند

آمادگی ارتش برای واگذاری مکان های عمومی به منظور برگزاری کنکور سراسری

معاون هماهنگ کننده ارتش در تماس تلفنی با وزیر بهداشت آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای واگذاری مکان های عمومی به منظور کمک در برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش صبح امروز در تماس تلفنی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بنا بر تدبیر فرمانده کل ارتش، همانطور که روز گذشته هم در جلسه قرارگاه بهداشت و درمان نیروهای مسلح  اعلام کردیم، آمادگی داریم برای تسهیل در برگزاری کنکور سراسری، فضاهای پادگانی خود را در سراسر جغرافیای کشور در اختیار وزارت علوم قرار دهیم تا از فشردگی جمعیت جلوگیری شود.

 

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در شرایط به وجود آمده و در راستای رعایت هرچه مطلوب‌تر پروتکل های بهداشتی آمادگی واگذاری مکان‌های عمومی شامل ورزشگاه‌ها، مساجد و سالن‌های بزرگ برای برگزاری کنکور سراسری را دارد.

 

وی افزود: علاوه بر مکان‌های عمومی، فضای مراکز آموزشی آجا به ویژه شش دانشگاه ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با درنظر گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی، آمادگی لازم برای برگزاری کنکور سراسری را دارد.

 

امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: قرارگاه پدافند زیستی ارتش از ابتدای شروع بیماری کرونا در زمینه های مختلف بهداشتی درمانی و تولید مواد ضدعفونی و ماسک در خدمت به ملت شریف ایران اسلامی بوده و تا پایان عادی شدن وضعیت آماده کمک‌رسانی به ستاد ملی مبارزه با کرونا خواهد بود.

 

نمکی وزیر بهداشت نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن قدردانی از ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در صورت اعلام نیاز وزارت علوم، از ظرفیت‌های ارتش در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

کلمات کلیدی: دریادار سیاری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار