وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است
بهرام قاسمی:

اینستکس می توانست مرکزیتی برای مقابله با تک تازی های نامشروع آمریکا باشد

اینستکس می توانست مرکزیتی برای مقابله با تک تازی های نامشروع آمریکا باشد سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاریس عنوان کرد: اینستکس می توانست و باید مرکزیتی برای چندصدایی و مقابله با تک تازی های نامشروع آمریکا در اعمال تحریم های خلاف قانون و مغایر با تمام موازین بین المللی و انسانی باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام قاسمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاریس امشب درباره تماس و گفت و گوی تلفنی ماکرون رئیس جمهور فرانسه و حسن روحانی عنوان کرد: تماس و گفت و گوهای امانوئل ماکرون و حسن روحانی روسای جمهوری ایران و فرانسه مهم و تاثیرگذار در دو نقطه از جغرافیای جهان با اشتراکات بسیار در حوزه تاریخ، تمدن و فرهنگ و سابقه دیرینه روابط چند صد ساله، بخصوص در مقاطع حساس در جهان برآشفته از چالش های گوناگون و غیرقابل تصور در حوزه های مختلف سیاسی، بین المللی، بهداشت و سلامت و نزاع های گوناگون منطقه ای همواره گام و نقطه آغازینی برای ورود به دوره هایی از همکاری و همراهی در جهت درک و فهم بیشتر بین دو دولت، در تلاشی ثمربخش در جهت صلح، ثبات و امنیت جهانی و برخی مشکلات منطقه ای بوده است.

 

وی افزود: بی شک یکی از موضوعات بسیار مهم، رایزنی دو رئیس جمهور پیرامون وضعیت آخرین تحولات جهان که هر دو کشور طی دهه های گذشته نیز در همراهی و همکاری های نقش موثری در جلوگیری از افزایش تنش ها و ثبات بخشی داشته اند، بوده است.

 

قاسمی عنوان کرد: یکجانبه گرایی آمریکا و تلاش مجدد ترامپ بعد از خروج غیرقانونی از برجام و هوس بازگشت مجدد او برای تخریب و نابودی کامل موفق ترین تفاهم قرن بیست و یکم در عرصه جهانی نیز موضوع مهمی است که باید طرف های اروپایی برجامی ایران بدان توجه کنند و این موضوع بی شک از مباحث گفت وگوی دو طرف بوده است.

 

سفیر ایران اضافه کرد: تردیدی نیست که اروپای علاقه مند به جهان چند صدایی باید برای تحقق این هدف متعالی بشری، وظایف و تعهدات بیشتری را علیرغم تمامی فریادهای بی جا و تهی و تبلیغاتی و تخریبی ایالات متحده آمریکا به عمل آورد.

 

قاسمی گفت: اینستکس می توانست و باید مرکزیتی برای چندصدایی و مقابله با تک تازی های نامشروع آمریکا در اعمال تحریم های خلاف قانون و مغایر با تمام موازین بین المللی و انسانی باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: در تماس و گفت و گوها همواره به صراحت دیدگاه ها، برداشتها و ارزیابی و تحلیل طرفین مطرح و در عین آگاهی و آشنایی مستقیم و بدون هرگونه واسطه ای، نقاط اشتراک و افتراق معلوم و راهی برای تقویت نگاه های مشترک در حد امکان آغاز می شود.

 

قاسمی بیان کرد: فرانسه می تواند بیش از همیشه نه تنها در صحنه جهانی و اروپایی که در رابطه با ایران از جایگاه والاتری در حوزه درک، فهم و همکاریهای دوستانه برخوردار باشد.

 

وی گفت: تجربه و تاریخ به ما به خوبی آموخته است که برترین و ایده آل ترین روش برای تامین منافع مشترک و توسعه همکاریها در هر حوزه ای، گفت و‌گو و تبادل نظر بین مقامات عالیرتبه به خصوص در شرایط خطیر و حساس است. راهی که روسای جمهور روحانی و ماکرون بدان واقف و آن را به خوبی پی می گیرند.

 

گفتنی است امروز روحانی و ماکرون تلفنی با یکدیگر گفت و گو کردند.

 

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران امروز (چهارشنبه ۲۲ مردادماه) در تماس تلفنی رئیس جمهور فرانسه با وی، با تاکید بر اینکه اروپا نباید تحت تاثیر آمریکا قرار گرفته و در دام این کشور بیافتد، گفت: طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت از ۱۸ اکتبر باید تحریم تسلیحاتی ایران برداشته شود و اگر آمریکا بخواهد اقدامی برخلاف آن انجام دهد، نقض قطعنامه است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار