ترامپ: اسرائیلی‌ها شرایط من را برای پایان جنگ غزه پذیرفته‌اند عراقچی: تبعات اسنپ بک را نباید بزرگتر از چیزی که هست به مردم نشان دهیم قالیباف در دیدار با عمار حکیم: نقش ایران و عراق در ایجاد انسجام میان امت اسلامی بی‌بدیل است دیدار سید عمار حکیم با پزشکیان؛ تاکید بر تعمیق روابط راهبردی ایران و عراق اولیانوف: ناقضان برجام حق بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را ندارند عراقچی: آماده مذاکره با اروپایی‌ها و آمریکا بر اساس احترام و منافع متقابل هستیم رایزنی وزیران خارجه ایتالیا و انگلیس درباره ایران پادشاه اردن: مخالف هر طرحی برای آینده غزه هستیم که شامل کوچ اجباری باشد عراقچی خطاب به تروئیکای اروپایی: به نفع خودتان است که مسیر خود را تغییر دهید بقائی: سفارت ایران در استرالیا را نبسته‌ایم/ دولت استرالیا تصمیم به کاهش سطح روابط گرفت حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد رئیس‌جمهور لبنان خواستار خروج نظامیان اسرائیلی از کشورش شد عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد / با سه کشور اروپایی هم مذاکرات ادامه دارد
بلومبرگ گزارش داد؛

ایران چگونه با تحریم‌ها مقابله کند؟

دونالد ترامپ به دنبال هدف قرار دادن نفت ایران است، اما تحریم‌های آمریکا شاید به تنهایی نتواند برای متوقف کردن شاهراه اقتصادی جمهوری اسلامی کافی باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - 2018 September 04
کد خبر: ۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بلومبرگ در گزارشی تحت عنوان «ایران چگونه می‌تواند با تحریم‌های آمریکا مقابله کند» نوشت: دونالد ترامپ به دنبال هدف قرار دادن نفت ایران است، اما تحریم‌های آمریکا شاید به تنهایی نتواند برای متوقف کردن شاهراه اقتصادی جمهوری اسلامی کافی باشد.


الن میلیگان در این زمینه می‌گوید: در پی اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا در ماه نوامبر،تخفیف، تهاتر و قاچاق{فروش از راه‌های غیر رسمی} - حتی غیرفعال کردن سیستم رهگیری تانکرهای خود - از جمله تاکتیک‌هایی هستند که ایران ممکن است از آنها برای فروش تقریبا 800 هزار بشکه نفت در روز استفاده کند.


بلومبرگ نوشت: تحریم‌ها آسیب خواهند رساند، اما فروش هایی در چنین سطح‌ از تاثیرات [تحریم‌ها] خواهد کاست.


این گزارش افزود: چین، ترکیه و هند احتمالا به خرید نفت ایران ادامه خواهند داد، در حالی که برخی خریداران عمده مانند ژاپن، کره جنوبی و کشورهای اروپایی از خرید نفت ایران اجتناب می‌کنند. ترامپ به دنبال اعمال فشار حداکثری بر تهران است. او می‌خواهد صادرات نفت را کاملا متوقف کند تا اینکه رهبران این کشور را به آمدن پای میز مذاکرات بکشاند و توافق جدیدی را برای کاهش نفوذ ایران در منطقه منعقد کند. این هدف مطلوب دو متحد منطقه‌ای آمریکا، یعنی اسرائیل و عربستان، است.


ارسال نظر
آخرین اخبار