تلاش دولت برای محرومیت‌زدایی و رفع فقر با تخصیص 7 هزار میلیارد اعتبار بودجه ای-راهبرد معاصر

تلاش دولت برای محرومیت‌زدایی و رفع فقر با تخصیص 7 هزار میلیارد اعتبار بودجه ای

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: در لایحه بودجه سال ۹۸ حدود ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار برای محرومیت‌زدایی و رفع فقر در نظر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 25
کد خبر: ۵۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ، ‌اسدالله عباسی اظهار داشت: نحوه جهت‌گیری بودجه 98 روی مسائلی نظیر محرومیت‌زدایی و رفع فقر مطلوب است و طبق اعلام نظر دولت و کمیسیون تلفیق مجلس معادل 7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه در نظر گرفته شده است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس تعهد دولت برای تحقق حدود یک میلیون و 77 هزار شغل جدید در سال آینده را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: انضباط مالی،‌ کاهش و کنترل تورم از جمله مواردی است که با هدف تأمین نیازهای جامعه و حل و فصل مشکلات مردم در لایحه بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است.

 

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با بیان اینکه منابع درآمدی کشور در دو سطح پیش‌بینی شده است، افزود: این منابع درآمدی در لایحه بودجه در سطح نخست 407 هزار میلیارد تومان و در سطح دیگر 447 هزار میلیارد تومان با پیش‌بینی فروش یک میلیون تا یک میلیون و 500 هزار بشکه نفت تخمین زده شده است.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ‌فروش اموال دولتی،‌ واگذاری به بخش خصوصی براساس اصل 44 و درآمدهای مالیات را از مهم‌ترین منابع درآمدی سال آینده خواند و تصریح کرد: در صورت واقعی بودن منابع مورد نظر می‌توان گفت بودجه 98 نسبتاً به‌صورت عملیاتی تدوین شده است.

 

عباسی با بیان اینکه حقوق و دستمزد کارکنان دولت تا سقف 2 میلیون و 750 هزار تومان در ماه از پرداخت مالیات معاف شده و در مابقی ردیف‌ها مالیات به صورت پلکانی افزایش می‌یابد ابراز داشت: توجهات لایحه بودجه 98 بیشتر به سمت جلوگیری از فرارهای مالیاتی تمرکز پیدا کرده است.

 

وی به افزایش 12 درصدی بودجه آموزش عالی در سال آینده و عدم توجه کافی به اعتبارات حوزه پژوهش در بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: در بخش تحقیقات عقب‌ماندگی‌های بسیار زیادی وجود دارد و اعتبارات آن در سال‌های اخیر طبق قانون برنامه ششم توسعه افزایش پیدا نکرده است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه طبق قانون برنامه سهم اعتبارات حوزه تحقیقات و پژوهش باید معادل 1.5 درصد باشد ابراز داشت: سهم اعتبارات این بخش در سال 98 برخلاف قانون برنامه توسعه حدود 49 صدم درصد یعنی حتی کمتر از نیم درصد پیش‌بینی شده است که باید مورد تجدید نظر قرار گیرد.

 

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس کاهش بودجه در معاونت فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان جامعه را از دیگر ضعف‌های بودجه 98 دانست و افزود: خلاء‌هایی در لایحه وجود دارد که باید با نگاه مجدد به جداول و ردیف‌ها برای هر کدام از آن‌ها اعتباراتی را در نظر بگیریم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده