بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

پیشنهاد جدید نمایندگان مجلس برای افزایش حقوق کارگران

یک نماینده مجلس شورای اسلامی جزئیاتی از پیشنهاد جدید نمایندگان برای افزایش حقوق کارگران در سال ۹۸ را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۳۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
به گزارش راهبرد معاصر ، هادی قوامی، نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به پیشنهادات متعدد نمایندگان در لایحه بودجه 98 برای افزایش حقوق کارگران در سال آینده، گفت: با توجه به تورم 40درصدی و افزایش قیمت کالاهای اساسی، حقوق کارگران به‌عنوان اقشار ضعیف و کم‌درآمد یکسان است که تأثیر منفی در زندگی و معیشت آنها گذاشته است.

وی با بیان اینکه به‌دلیل کاهش ارزش پول ملی و تورم موجود در کشور، حقوق کارگران براساس نرخ ارز، کمتر از 100 دلار است، اظهار کرد: با وجود نرخ تورم 40درصدی، حقوق کارگران در سال 98 حداقل می‌بایست 20 درصد افزایش یابد.



نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، افزایش بیش از 20درصدی حقوق کارگران را منطقی دانست و گفت: با وجود تحریم‌ها و شرایط تولید در کشور، افزایش بیش از 20درصدی حقوق کارگران امکان‌پذیر نیست اما باید حداقل شرایط برای بهبود وضعیت معیشتی آنها فراهم شود.

قوامی از پیشنهاد جدید تعدادی از نمایندگان برای افزایش حقوق کارگران در سال 98 خبر داد و تصریح کرد: تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاد کردند که حقوق کارگران در سال 98 حداقل تا 3 میلیون تومان به‌صورت ماهانه افزایش یابد، این پیشنهاد طی روزهای آینده و در جریان بررسی لایحه بودجه 98 در مجلس بررسی می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: نبود ثبات در عرضه و تقاضا باعث شده قیمت کالاهای اساسی افزایش بی‌رویه‌ای داشته باشد که با افزایش معقول حقوق کارگران می‌توان به ارتقای قدرت خرید آنها کمک کرد.
تسنیم 
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
0
0
اقای قوامی این 20% هم مهمون ما باشین . تورم واقعی 200% و تورم اعلامی رسمی 42% و افزایش دستمزد 20% ؟ تکلیف تصریح قانون بر اعمال افزایش دستمزد ، حداقل به میزان تورم چه میشود . شما که مرد قانون هستید چرا قانون را زیر پا میگذارید ؟ این 20% را کجای دلم بذارم ؟ با گوشت سه ساله قهریم ، مرغ و تخم مرغ هم از سفره ما گریخت . لا اقل کاری کنید که بربری ما جسارت نزدیک شدن بسوی سبزی و کدو و بادمجان اب پز را داشته باشد .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
0
0
نماینده مجلس منتخب ملت و از بطن جامعه برمیخیزد . اما ظاهراحضرات با سطح معیشت قشر کارگر بسیار بیگانه اند . قانون خودتان را مراعات نمیکنید . فدای سرتان . کسی بازخواست نمیکند . اما خدا ترس باشید . جواب خدا را چه خواهید داد؟ وجدانتان اسوده است ؟
ناصر
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۰
0
0
اقای نوبخت از صدملیارد دزدی پتروشیمی یک سومش رابه حقوق کارمندان اضافه کنید مشکل حل است چطورمملکت با بحران بی پولی بسرمیبردولی اقایان صد ملیارد صد ملیارد دزدی میکنند به نظر شما این کارمندان اه وناله ندارند خودشان هیچ ولی بچه هایشان اه دامن گیری دارند بترسید از اه مظلوم که خدا جوابگویش است طبق ایات قران به نظرشما حقوق بازنشته زیر دو وسه ملیونی با حقوق ۱۷ ملیونی باید یکسان اضافه شود
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار