نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات

نیروی انتظامی در انجام وظایف خود فشار بسیاری را هم متحمل می‌شوند

نیروی انتظامی در انجام وظایف خود فشار بسیاری را هم متحمل می‌شوند فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی انتظامی شبانه روز برای امنیت و آرامش، انجام مأموریت‌ها، وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند، فشار بسیاری را هم متحمل می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین اشتری روز پنجشنبه در مشهد گفت: کارکنان نیروی انتظامی شبانه روز برای امنیت و آرامش مردم و حفاظت از جان، مال و ناموس شهروندان در تلاش و خدمت هستند و در انجام مأموریت‌ها، وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند فشار بسیاری را هم متحمل می‌شوند.

 

وی بیان کرد: خدمت به کارکنان انتظامی و قدردانی از خانواده‌های شهدا و ایثارگر که با گذشت و فداکاری نقش مهم و حساس خود را در پیشبرد مأموریت‌های ناجا ایفا می‌کنند یک رسالت مهم است که باید در این عرصه ظرفیت سازی مناسبی داشته باشیم.

 

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: از نقاط هدف در ظرفیت سازی خدمت به کارکنان انتظامی و خانواده‌های شهدای ناجا، شهر مقدس مشهد است تا زمینه سفرهای زیارتی و سیاحتی برای همکاران بیشتر از پیش فراهم شود و از معنویات این سفر بهره‌مند شوند.

 

در ادامه محمدرضا کلایی، شهردار مشهد با اشاره به اینکه حدود یک سال و نیم است که در موضوع بافت پیرامون حرم مطهر رضوی به دنبال رفع یکی از عوارض مهم در منطقه ثامن هستیم، اظهار کرد: بر این اساس، تهاتر دو گود بنیاد تعاون ناجا در منطقه ثامن مشهد به مساحت ۵۱ هزار مترمربع در دستور کار قرار گرفت. این اقدام نیازمند پیگیری‌های از سوی نیروی انتظامی بود که انجام شد. از طرفی این طرح نیازمند مجموعه هماهنگی‌هایی در درون استان بود که مصوبه لازم اخذ شد و در ستاد تدبیر ویژه اقتصادی خراسان رضوی نیز بررسی و مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

 

گفتنی است، سردار اشتری در این جلسه با خانواده معظم شهیدان «مهران اقرع» و «امیر رضا رمضانی» و نیز جانبار ۱۰۰ درصد «صادق میانکی» دیدار و از آنان دلجویی کرد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار