عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

کوشنر: اگر ایران گفت و گو بخواهد، ترامپ اهل توافق است

کوشنر: اگر ایران گفت و گو بخواهد، ترامپ اهل توافق است داماد و مشاور رئیس‌جمهور آمریکا که دولت کشورش به دلیل شکست سیاست‌هایش در قبال ایران مورد انتقاد قرار گرفته مدعی شد که دونالد ترامپ «اهل توافق» است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «جارد کوشنر»، داماد و مشاور «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در یک نشست خبری روز پنجشنبه گفته چنانچه ایران بخواهد گفت‌وگو کند، ترامپ اهل توافق است.

 

کوشنر که در یک کنفرانس خبری حضور داشت گفت: «اگر ایران گفت‌وگو بخواهد، ترامپ اهل توافق است.»

 

دونالد ترامپ هم روز پنجشنبه بار دیگر مدعی شد چنانچه در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر به پیروزی برسد ظرف ۳۰ روز با ایران به توافق خواهد رسید.

 

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که «ایران به شدت مشتاق توافق است» اما منتظر است تا «جو بایدن» در انتخابات به پیروزی برسد تا بتواند به توافق بهتری دست پیدا کند.

 

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

 

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

 

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

کوشنر که از طرف دولت ترامپ مأ‌مور پیشبرد طرحی موسوم به معامله قرن برای ایجاد سازش میان طرف‌های فلسطینی و رژیم صهیونیستی شده بود این اظهارات را بعد از توافق تل‌آویو و ابوظبی برای عادی‌سازی روابط مطرح کرد.

 

«دونالد ترامپ» ساعتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد رژیم صهیونیستی و امارات به توافقی برای «عادی‌سازی کامل روابط» دست پیدا کرده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار