نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

مشاور ارشد ترامپ: عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان حتمی است

مشاور ارشد رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرد که عادی سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی، امری حتمی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 15
کد خبر: ۵۴۸۶۶
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ جمعه شب اعلام کرد که تحقق مساله عادی سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی، حتمی است.
 
 
وی روز پنجشنبه نیز ساعاتی پس از انتشار بیانیه توافق امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابط دوجانبه مدعی شد که با چندین کشور دیگر در خصوص عادی‌سازی روابطشان با این رژیم گفتگوهایی صورت گرفته است.
 
 
جرد کوشنر با اشاره به اینکه توافق امارات و رژیم صهیونیستی به‌زودی طی مراسمی در کاخ سفید به امضای طرفین خواهد رسید، اظهار داشت: «چندین کشور [عربی] دیگر هم هستند که ما در این مورد گفتگوهایی با آنها داشته‌ایم، اما امارات اولین کشوری بود که می‌خواست توافقش با اسرائیل را علنی کند.»
 
 
از سوی دیگر، کانال 11 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع اسرائیلی گفته که پس از امارات متحده عربی، کشور بحرین عادی سازی روابط خود با تل آویو را اعلام خواهد کرد.
 
 
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، پنجشنبه در توئیتی اعلام کرد که توافق بین محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای عادی‌سازی کامل روابط صورت گرفته است.
 
 
جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به اعلامیه عادی‌سازی روابط بین امارات و اسرائیل اعلام کرد که عادی‌سازی روابط تسلیم شدن و کرنش است و واقعیت‌های درگیری را تغییر نخواهد داد بلکه خوی تروریستی اشغالگر را افزایش خواهد داد./ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار