غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

مشاور ارشد ترامپ: عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان حتمی است

مشاور ارشد رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرد که عادی سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی، امری حتمی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 15
کد خبر: ۵۴۸۶۶
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ جمعه شب اعلام کرد که تحقق مساله عادی سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی، حتمی است.
 
 
وی روز پنجشنبه نیز ساعاتی پس از انتشار بیانیه توافق امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابط دوجانبه مدعی شد که با چندین کشور دیگر در خصوص عادی‌سازی روابطشان با این رژیم گفتگوهایی صورت گرفته است.
 
 
جرد کوشنر با اشاره به اینکه توافق امارات و رژیم صهیونیستی به‌زودی طی مراسمی در کاخ سفید به امضای طرفین خواهد رسید، اظهار داشت: «چندین کشور [عربی] دیگر هم هستند که ما در این مورد گفتگوهایی با آنها داشته‌ایم، اما امارات اولین کشوری بود که می‌خواست توافقش با اسرائیل را علنی کند.»
 
 
از سوی دیگر، کانال 11 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع اسرائیلی گفته که پس از امارات متحده عربی، کشور بحرین عادی سازی روابط خود با تل آویو را اعلام خواهد کرد.
 
 
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، پنجشنبه در توئیتی اعلام کرد که توافق بین محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای عادی‌سازی کامل روابط صورت گرفته است.
 
 
جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به اعلامیه عادی‌سازی روابط بین امارات و اسرائیل اعلام کرد که عادی‌سازی روابط تسلیم شدن و کرنش است و واقعیت‌های درگیری را تغییر نخواهد داد بلکه خوی تروریستی اشغالگر را افزایش خواهد داد./ تسنیم
ارسال نظر