گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دعوت اردوغان از پاپ به آیین تغییر کاربری ایاصوفیه !

رییس جمهور ترکیه پاپ فرانسیس را هم به مراسم تغییر کاربری موزه ایاصوفیه به مسجد که دیروز (۲۴ جولای) انجام شد، دعوت کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، پس از صدور فرمان تغییر کاربری موزه ایاصوفیه به مسجد توسط رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه، پاپ فرانسیس با آن به مخالفت پرداخت؛ با این اوصاف اما گویا اردوغان از پاپ برای آیین تغییر کاربری که ۲۴ جولای برگزار شد، دعوت کرده بود. ایاصوفیه پیش از شکل گیری امپراطوری عثمانی، کلیسا بود.

 

ایاصوفیه از ۲۴ جولای (دیروز) با برگزاری نماز جمعه پس از ۸۶ سال دوباره به مسجد تغییر کاربری داده شد. اکنون گردشگران می‌توانند بدون پرداخت ورودیه از این بنا بازدید کنند. خبر تغییر کاربری این موزه (که پیشتر کلیسا بوده) به مسجد، بازتاب گسترده ای در رسانه های وابسته به واتیکان داشته؛ و اظهار نظرهای غیر رسمی له و علیه را، میان جمعیت های مذهبی؛ به ویژه اهل سنت در ایتالیا نیز برانگیخته است.

 

رییس جمهور ترکیه در این باره گفت است: تولد دوباره ایا صوفیه به عنوان مسجد، گشایش و آغاز روند آزادسازی مسجد الاقصی در بیت المقدس است… این تصمیم درپاسخ به تلاش هایی صورت گرفته؛ که هدف شان بیرون راندن مسلمانان از صحنه بوده است.»

 

این خبر بر اساس اطلاعات دریافتی از رایزنی فرهنگی ایران در ایتالیا تنظیم شده است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر