دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دعوت اردوغان از پاپ به آیین تغییر کاربری ایاصوفیه !

رییس جمهور ترکیه پاپ فرانسیس را هم به مراسم تغییر کاربری موزه ایاصوفیه به مسجد که دیروز (۲۴ جولای) انجام شد، دعوت کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، پس از صدور فرمان تغییر کاربری موزه ایاصوفیه به مسجد توسط رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه، پاپ فرانسیس با آن به مخالفت پرداخت؛ با این اوصاف اما گویا اردوغان از پاپ برای آیین تغییر کاربری که ۲۴ جولای برگزار شد، دعوت کرده بود. ایاصوفیه پیش از شکل گیری امپراطوری عثمانی، کلیسا بود.

 

ایاصوفیه از ۲۴ جولای (دیروز) با برگزاری نماز جمعه پس از ۸۶ سال دوباره به مسجد تغییر کاربری داده شد. اکنون گردشگران می‌توانند بدون پرداخت ورودیه از این بنا بازدید کنند. خبر تغییر کاربری این موزه (که پیشتر کلیسا بوده) به مسجد، بازتاب گسترده ای در رسانه های وابسته به واتیکان داشته؛ و اظهار نظرهای غیر رسمی له و علیه را، میان جمعیت های مذهبی؛ به ویژه اهل سنت در ایتالیا نیز برانگیخته است.

 

رییس جمهور ترکیه در این باره گفت است: تولد دوباره ایا صوفیه به عنوان مسجد، گشایش و آغاز روند آزادسازی مسجد الاقصی در بیت المقدس است… این تصمیم درپاسخ به تلاش هایی صورت گرفته؛ که هدف شان بیرون راندن مسلمانان از صحنه بوده است.»

 

این خبر بر اساس اطلاعات دریافتی از رایزنی فرهنگی ایران در ایتالیا تنظیم شده است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر