شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود
لاريجاني در صحن مجلس:

هیچ مدیر بازنشسته‌ای در مجلس نيست

رئیس مجلس گفت: هیچ مدیر بازنشسته‌ای در مجلس شورای اسلامی حضور ندارد و همه مدیران بازنشسته کنار گذاشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 25
کد خبر: ۵۴۸۴
به گزارش راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر و میمه در صحن علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه ۶ اسفند ماه) و در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ طی تذکری گفت: چندین ماه است که تحقیق و تفحصی از دیوان محاسبات را به هیئت رئیسه داده‌ام، اما نمی‌دانم که چرا این موضوع در هیئت رئیسه گیر کرده و به کمیسیون نرفته است.

رئیس مجلس در پاسخ به این نماینده گفت: این موضوع را در هیئت رئیسه پیگیری می‌کنیم.

حاجی دلیگانی در ادامه اظهار کرد: همچنین تحقیق و تفحصی از مجلس شورای اسلامی هم ارائه شده که آن هم متوقف شده است، علاوه بر این قانون بازنشستگی در خود مجلس هم اجرایی نشده است و برخی مدیران بازنشسته هنوز در مجلس هستند.

لاریجانی در پاسخ به وی تصریح کرد: ما هیچ مدیر بازنشسته‌ای در مجلس نداریم و همه مدیران بازنشسته کنار گذاشته شده‌اند و اگر مدیر بازنشسته‌ای هم حضور دارد، شما یک نمونه بیاورید و سپس پشت تریبون صحبت کنید.

نماینده مردم شاهین‌شهر در ادامه گفت: درباره شفاف‌سازی حقوق مسئولان نیز شاهد هستیم که برای نمایندگان این امر اجرایی شده، اما خبری از اجرایی شدن این قانون در خصوص مدیران مجلس شورای اسلامی نیست.

لاریجانی در پاسخ به وی تصریح کرد: این موضوع در هیئت رئیسه مطرح شده و بنده اعلام کردم که هم برای نمایندگان و هم برای مدیران باید این قانون اجرایی شود، دولت نیز ادعای بلاوجهی کرد که ما آن را بررسی کردیم و در نهایت الان حقوق مدیران نیز روی سایت موجود است و قابل دسترسی برای همه افراد است.
باشگاه خبرنگاران جوان 
ارسال نظر