قالیباف در پاسخ به کوپر: در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت بیانیه وزارت امور خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران 3 خبرنگار افشاگر بحران ناو لینکلن از هگست و پنتاگون شکایت کردند پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود معاون رئیس‌جمهور: صنایع برای عبور از ناترازی برق به سمت تولید انرژی خورشیدی بروند دیدار نخست‌وزیر قطر با عراقچی طائب: بازار و تولید، لانچرهای جدید مقاومت در برابر دشمن‌ هستند نیکزاد: ملت ایران اجازه سلطه بر منابع نفتی را نمی‌دهد دیدار عارف با معاونان اول دولت‌های گذشته به مناسبت هفته دولت رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند همسان سازی حقوق نیرو‌های شرکتی + تاریخ دقیق و جزئیات جدید از مبلغ و نحوه پرداخت ماجرای حمله زمینی به جزیره بوبیان در جنگ ۴۰ روزه؛ روایت سپاه از عقب نشینی مفتضحانه دشمن سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت در جلسه اخیر رئیس جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟

نامه رئیسی و قالیباف به رهبر انقلاب درباره تصمیم دولت برای فروش اوراق سلف نفتی

نامه رئیسی و قالیباف به رهبر انقلاب درباره تصمیم دولت برای فروش اوراق سلف نفتی نماینده مردم نجف آباد در مجلس گفت: رئیسی و قالیباف ( رئیس قوای مقننه و قضائیه) در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب ضمن اعلام مخالفت خود با تصمیم دولت مبنی بر فروش اوراق سلف نفتی در بورس عنوان کردند که این تصمیم مغایر با تصمیم متخذه در شورای اقتصادی سران سه قوه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۳۰
به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: قوای مقننه و قضائیه در نامه‌ای خطاب به رهبر معظم انقلاب ضمن اعلام مخالفت خود با تصمیم دولت مبنی بر فروش اوراق سلف نفتی در بورس عنوان کردند که این تصمیم مغایر با تصمیمی است که در جلسه شورای سران سه قوه برای این منظور اتخاذ شده است.
 
 
وی افزود: در جلسه شورای سران قوا تصمیم بر این شده تا نفت به صورت واقعی در بورس خرید و فروش شود و نه این که اوراق به فروش رسد و دولت بعدی مقروض شود.
 
 
نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان با این تصمیم دولت مخالفند و معتقدند که این تصمیم (فروش اوراق سلف نفتی در بورس) کشور را بیش از پیش با مشکل مواجه می‌کند./ فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار