دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

معاون اشرف غنی: طالبان تنها زبان زور را می‌فهمد

معاون اول رییس‌جمهور افغانستان گفت: تدابیر شدید و عمیق نظامی و امنیتی ما را به صلح نزدیک می‌سازد. طالبان تنها با موعظه صلح نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «امرالله صالح» معاون اول ریاست جمهوری افغانستان گفت که مسئولیت حمله بر فوزیه کوفی یکی از اعضای هیات گفت‌وگوکننده دولت برای مذاکرات صلح، برعهده طالبان است و اگر این گروه می‌توانست تمام اعضای تیم مذاکره کننده را تیرباران می‌کرد.

 

صالح امروز یک‌شنبه  در صفحه فیسبوک خود نوشت که حمله تروریستی به فوزیه کوفی یک عمل ضد انسانی است که از سوی طالبان انجام شده است.

 

معاون اول ریاست جمهوری افغانستان افزود که منافع طالبان و همفکرانش در خفه کردن صدا و حذف تنوع  جامعه افغانستان است.

 

به گفته وی، اگر این گروه دستشان برسند و بتواند تمام تیم مذاکره را همین امروز تیرباران می‌کند و یا در یک عمل انتحاری نابود می‌سازد.

 

صالح تاکید کرد که از دید طالبان جامعه افغانستان دو قشر دارد یکی طالبان است و دیگران باید از طالبان اطاعت کنند. تا زمانیکه این تفکر قرون وسطایی در ذهن آنها کم‌رنگ می‌شود و از بین می‌رود زمان زیاد نیاز است.

 

معاون اول ریاست جمهوری افغانستان خاطرنشان کرد: تدابیر شدید و عمیق نظامی و امنیتی ما را به صلح نزدیک می‌سازد. طالبان تنها با موعظه صلح نخواهد کرد.

 

در پی حمله مسلحانه به فوزیه کوفی یکی از اعضای مذاکره‌کننده دولت، ارگ ریاست جمهوری افغانستان این حمله را شدیدا محکوم و اعلام کرد کوفی با این حمله قاطعانه‌تر از دستاوردهای 19 سال اخیر در گفتگوهای صلح دفاع خواهد کرد.

 

اما طالبان اعلام کرد که هیچگونه نقشی در حمله به کوفی را ندارد.

 

این در حالی است که طالبان امروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت افغانستان را به رسمیت نشناخته و با آن وارد مذاکره نخواهد شد.

 

طالبان تاکید کرد که تنها با نمایندگان گروه‌های مختلف وارد مذاکره خواهد شد. 

 

قرار بود روز یکشنبه مذاکرات صلح افغانستان آغاز شود، اما روز گذشته برخی منابع و اعضای تیم مذاکره کننده دولت افغانستان از تعویق و تأخیر در برگزاری این مذاکرات خبر دادند.

ارسال نظر
آخرین اخبار