آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

غنی: بحران انتخاباتی ۲۰۱۴ نباید تکرار شود

رئیس جمهوری افغانستان، از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۶ مهر، با اشاره به اطمینان تیم انتخاباتی اش به پیروزی او در انتخابات، تاکید کرد، بحران ناشی از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۴ نباید تکرار شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ "اشرف غنی"‌ در مصاحبه با خبرگزاری اشپیگل آلمان گفت:‌ مدعی پیروزی در انتخابات نیستم. تیم من و خود من به قوانین پایبندیم و تا اعلام نتیجه انتخابات از سوی کمیسیون انتخابات صبر می کنیم. هر حرفی که قبلا گفته شد، پیش بینی ها و ادعاهایی بود که فایده ای ندارد.

 

وی افزود: نتایج اولیه تیم مرا هیجان زده کرد اما، ما تا اعلام نتیجه نهایی منتظر می مانیم. غنی ضمن ابراز نگرانی درباره طولانی شدن غیرضروری روند شمارش آرا، با اشاره به بحران ناشی از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۴، خاطر نشان کرد:‌ برای نزاع چند ماهه بر سر قدرت وقت نداریم. باید پیش برویم، با وجود دولتی با دو رئیس، ‌ همانگونه که طی پنج سال گذشته داشتم، راه به جایی نخواهیم برد.


غنی، رقیب اصلی عبدااله عبدالله، پیشتر مدعی پیروزی در دور چهارم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در ۶ مهر امسال شده بود.

 

عبدالله نیز دوشنبه توئیت کرد: مطمئن هستیم این انتخابات به دور دوم نمی کشد. به مردم و متحدان مان که صادقانه در مبارزات انتخاباتی ما حضور داشتند، اطمینان می دهیم اجازه نخواهیم داد تقلب تعیین کننده نتیجه باشد.

 

"امرالله صالح"، از همراهان انتخاباتی غنی، پیش از این گفته بود، غنی در دور اول انتخابات پیروز شده است.

 

غنی و عبدالله در انتخابات سال ۲۰۱۴ نیز رقیب اصلی یکدیگر بودند، هر دو یکدیگر را به تقلب متهم کردند و اختلاف بین آنها ماه‌ها افغانستان را درگیر بحران کرد. سرانجام با مداخله آمریکا و دستیابی به توافق برای تقسیم قدرت میان این دو، بحران فروکش کرد.

 

رئیس اجرایی کمیسیون انتخابات، روز دوشنبه(۸ مهر) اعلام کرد، هیچ یک از نامزدها حق ندارند قبل از اعلام نتایج انتخابات، خود را پیروز معرفی کنند. نتایج اولیه انتخابات روز ۲۷ مهر ماه اعلام می‌ شود. تعداد دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این انتخابات رای دادند. این در حالی است که بیش از ۹ میلیون نفر برای شرکت در رای گیری ثبت‌ نام کرده بودند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار