فروش ایران خودرو آذر ۱۴۰۴ بدون بلوکه پول؛ آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو چه زمانی است؟ + زمان قرعه کشی اعلام جزئیات هزینه و عملکرد پروژه بارورسازی ابرها در کشور آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد/ راهنمای کامل سامانه ثبت نام ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول آخرین قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در اولین روز هفته اعلام شد اعتبار جدید کالابرگ الکترونیکی در اختیار دهک‌های درآمدی میانی آمارهای عجیب از صادرات میلیون ها دلار کالای اساسی بدون برگشت ارز موقتا ترمز واردات گوشی لوکس از مسیر مسافری کشیده شد بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اصفهان را تعطیل کرد نرخ مصوب برنج وارداتی برداشته شد قیمت جهانی طلا امروز 1404/9/28 بانک مرکزی: واردات در مقابل صادرات نباید محدود شود پروازهای بارورسازی ابرها تا پایان بهار ادامه دارد

اعلام زمان واگذاری سهام عدالت اموات+ جزئیات

محمدجواد فرهانیان درباره تعیین تکلیف واگذاری سهام عدالت اموات اظهار داشت: بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سهام عدالت در ده سال گذشته فوت شده‌اند و واگذاری حتما باید به طور مکانیزه و الکترونیکی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد فرهانیان ادامه داد: حتما با ورثه این سهام‌داران در تماس خواهیم بود، اما برای واگذاری سهام عدالت فوت شدگان باید یک پروسه اداری و قانونی طی شود. می‌خواهیم تمام این پروسه از دستور دادگاه گرفته تا تخصیص مجدد دارایی توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی مکانیزه و الکترونیکی شود.

 

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره جزییات نحوه واگذای سهام عدالت فوت شدگان گفت: باید خواسته ورثه از طریق سازمان خصوصی سازی به قوه قضاییه و بعد به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی منتقل شود. برای این اقدامات در حال تهیه زیرساخت‌ها و بسترسازی هستیم چراکه سامانه‌های موجود در شرکت سپرده گذاری به سامانه‌های قوه قضاییه، دادگاه و سازمان خصوصی سازی ارتباط پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه به همین دلیل این اقدام زمان‌بر بوده و ما تلاش کردیم تا پایان تابستان امکان واگذاری سهام عدالت از این طریق ایجاد شود و ورثه به حق و حقوق خود برسند، اظهار داشت: ورثه باید توجه داشته باشند که برای انجام این اقدامات در مرحله اول باید برگه انحصار وراثت داشته باشند و نمی‌توان برای انجام این اقدامات از روال قانونی کشوری خارج شد.

 

فرهانیان ادامه داد: یک نفر از ورثه از سایر اعضا وکالت می‌گیرد و درخواست مورد نظر را به دادگاه ارایه می‌دهد، دادگاه به نیابت حکم را صادر می‌کند. حکم به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انتقال می‌یابد و افراد به عنوان ورثه شناسایی می‌شوند.

 

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی تاکید کرد: موضوع مهم این است که ورثه بهتر از قبل از اینکه اطلاعات آن‌ها به شرکت سپرده‌گذاری برسد، حتما فرایند احراز هویت الکترونیکی و سجامی شدن را سپری کنند.

 

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم که تا پایان تابستان انتقال سهام عدالت اموات به اجرا برسد، گفت: البته اگر زیرساخت‌ها فراهم شود زودتر هم این اقدامات را انجام می‌دهیم.

 

فرهانیان با اشاره به مدت زمان کاری انتقال سهام عدالت اموات به ورثه اظهار داشت: یک قسمتی از این پروسه در اختیار دادگاه و وقوه قضاییه است و از آن مجرا رسیدگی می‌شود که تلاش می‌کنیم آن بخش هم الکترونکی شود. اگر این بخش از پروسه الکترونیکی هم نشد، شورای حل اختلاف محلی و پروسه تعیین شده از سوی قوه قضاییه پیگیری می‌شود به محض اینکه این اطلاعات از شعب دادگاه به معاونت حقوقی شرکت سپرده گذاری ارسال شود و پیاده‌سازی اجرا می‌شود تمام این عملیات بیشتر از یک هفته طول نمی‌کشد.
منبع: رکنا

ارسال نظر
آخرین اخبار