سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

جهانگیری: دستگاه‌ها هزینه‌هایشان را کاهش دهند

جهانگیری: دستگاه‌ها هزینه‌هایشان را کاهش دهند معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی ضمن توجه بر اجرای کامل ماموریت‌ها و انجام تکالیف و وظایف خود، به دنبال کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، اسحاق جهانگیری ظهر دوشنبه در جلسه شورای عالی استاندارد که به ریاست وی برگزار شد، با تاکید بر اهمیت سازمان ملی استاندارد و اعتماد مردم به این سازمان گفت: سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان مرجع تایید کننده ایمنی و کیفیت محصولات باید حساسیت ویژه‌ای در ارائه تاییدیه و صلاحیت‌ها داشته باشد.

 

معاون اول رئیس جمهور، نشان استاندارد را برای مردم نشان اطمینان بخش دانست و افزود: مردم با مشاهده این نشان بر روی محصولات، نسبت به سلامت و کیفیت کالا آسوده خاطر می‌شوند.

 

وی با اشاره به شرایط سخت و محدودیت‌های منابع بودجه در سال جاری تصریح کرد: شرایط سخت بودجه‌ای مشکلاتی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده و لازم است سازمان ملی استاندارد ایران در تدوین مقررات و دستورالعمل‌ها روش‌هایی را به کار گیرد تا در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری شده، شرایط و بستر‌های لازم برای تحقق جهش تولید فراهم شود.


جهانگیری افزود: در سال جاری که با تنگنای منابع بودجه‌ای مواجه هستیم، لازم است همه دستگاه‌ها ضمن توجه بر اجرای کامل ماموریت‌ها و انجام تکالیف و وظایف خود، به دنبال کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی باشند.

 

در این جلسه که «محمد شریعتمداری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «جعفر سرقینی» سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، «عیسی کلانتری» رییس سازمان حفاظت محیط زیست، رییس سازمان غذا و دارو، رییس اتاق بازرگانی ایران و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط نیز حضور داشتند، «نیره‌سادات پیروزبخت» رییس سازمان ملی استاندارد ایران گزارشی از وضعیت بودجه و منابع مالی این سازمان در سال‌های ۹۸ و ۹۹ ارائه کرد.

 

در این جلسه همچنین برخی پیشنهادات از سوی سازمان ملی استاندارد ایران مطرح شد که پس از بحث و تبادل نظر و ارائه نظرات و دیدگاه‌های مختلف با تعدادی از این پیشنهادات موافقت شد.

 

شرح وظایف پژوهشگاه استاندارد، پیشنهاد اجرای اجباری استاندارد عسل و پیشنهاد تفویض تدوین استاندارد‌های صرفاً دفاعی به وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار