واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

جهانگیری: دستگاه‌ها هزینه‌هایشان را کاهش دهند

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی ضمن توجه بر اجرای کامل ماموریت‌ها و انجام تکالیف و وظایف خود، به دنبال کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، اسحاق جهانگیری ظهر دوشنبه در جلسه شورای عالی استاندارد که به ریاست وی برگزار شد، با تاکید بر اهمیت سازمان ملی استاندارد و اعتماد مردم به این سازمان گفت: سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان مرجع تایید کننده ایمنی و کیفیت محصولات باید حساسیت ویژه‌ای در ارائه تاییدیه و صلاحیت‌ها داشته باشد.

 

معاون اول رئیس جمهور، نشان استاندارد را برای مردم نشان اطمینان بخش دانست و افزود: مردم با مشاهده این نشان بر روی محصولات، نسبت به سلامت و کیفیت کالا آسوده خاطر می‌شوند.

 

وی با اشاره به شرایط سخت و محدودیت‌های منابع بودجه در سال جاری تصریح کرد: شرایط سخت بودجه‌ای مشکلاتی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده و لازم است سازمان ملی استاندارد ایران در تدوین مقررات و دستورالعمل‌ها روش‌هایی را به کار گیرد تا در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری شده، شرایط و بستر‌های لازم برای تحقق جهش تولید فراهم شود.


جهانگیری افزود: در سال جاری که با تنگنای منابع بودجه‌ای مواجه هستیم، لازم است همه دستگاه‌ها ضمن توجه بر اجرای کامل ماموریت‌ها و انجام تکالیف و وظایف خود، به دنبال کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی باشند.

 

در این جلسه که «محمد شریعتمداری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «جعفر سرقینی» سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، «عیسی کلانتری» رییس سازمان حفاظت محیط زیست، رییس سازمان غذا و دارو، رییس اتاق بازرگانی ایران و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط نیز حضور داشتند، «نیره‌سادات پیروزبخت» رییس سازمان ملی استاندارد ایران گزارشی از وضعیت بودجه و منابع مالی این سازمان در سال‌های ۹۸ و ۹۹ ارائه کرد.

 

در این جلسه همچنین برخی پیشنهادات از سوی سازمان ملی استاندارد ایران مطرح شد که پس از بحث و تبادل نظر و ارائه نظرات و دیدگاه‌های مختلف با تعدادی از این پیشنهادات موافقت شد.

 

شرح وظایف پژوهشگاه استاندارد، پیشنهاد اجرای اجباری استاندارد عسل و پیشنهاد تفویض تدوین استاندارد‌های صرفاً دفاعی به وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار