حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است

بیانیه مجلس خبرگان رهبری در واکنش به توافق ننگین امارات

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه ای اقدام ذلت بار امارات در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را مصادق بارز رکون در برابر ستمگران دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی توافق ذلت بار امارات متحده عربی با رژیم غاصب صهیونیستی مبنی بر عادی سازی و گسترش روابط، مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای این اقدام ننگین را محکوم و نسبت به عواقب آن هشدار داد.

 

این بیانیه با ذکر آیه ۱۱۳ سوره هود؛ مشهور به آیه رکون، آغاز شده و با استناد به آن، اقدام امارات مصداق آشکار ترجمان واژه رکون؛ به معنی گرایش به ستمگران که قرآن کریم مسلمین را به روشنی و به شدت از آن منع کرده، توصیف شده است.

 

در این آیه خدای متعال به مسلمین دستور می‌دهد که "به ستمکاران میل مکنید، که آتش بسوزاندتان! شما را جز خدا هیچ دوستی نیست و کس یاریتان نکند! "

 

بر اساس این آیه، نزدیکی و میل به حکومت ظالمان، حتی به صورت اندک و موقت نیز حرام و گناه کبیره است.

متن بیانیه مجلس خبرگان به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَلَا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَمَا لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ»

این روز‌ها خبر تأسف بار توافق کشور امارات در عادی سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی، مسلمین جهان به ویژه مردم مظلوم فلسطین را آزرده خاطر کرد. قطعاً این خطای راهبردی و خیانت گستاخانه حکام اماراتی از حافظه تاریخی و اذهان مسلمانان و آزادگان دنیا پاک نخواهد شد و لکه ننگ این سازش ذلت بار تا ابد بر پیشانی دولتمردان بزدل و خائن امارات متحده عربی خواهد ماند.

 

بی تردید این توافق ننگین، مصداق رکون در برابر ظالمین و به منزله رسمیت بخشیدن و تأیید جنایت‌های رژیم منحوس اسرائیل علیه ثبات منطقه و خیانت به مسجد الاقصی و آرمان قدس شریف است.

 

مجلس خبرگان رهبری، ضمن محکوم نمودن این اقدام ذلیلانه بر لزوم هوشیاری دولت‌ها و ملت‌های منطقه تأکید نموده و به امارات گوشزد می‌کند که طبق وعده تخلف ناپذیر الهی پیروزی و غلبه نهایی با گروه حق و حزب خدا و شکست و اضمحلال با گروه باطل و حزب شیطان است و این ظلم دیر یا زود گریبان شما را خواهد گرفت.

«وَ سَیَعْلَمُ الَّذینَ ظَلَمُوا‌ای مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ».
احمد جنتی
رئیس مجلس خبرگان رهبری
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار