دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

اختصاص ۵۱ درصد بیمارستان بقیه الله به بیماران آزاد در دوران کرونا

اختصاص ۵۱ درصد بیمارستان بقیه الله به بیماران آزاد در دوران کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، از اختصاص ۵۱ درصد فضای بیمارستان به بیماران آزاد در دوران کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسن ابوالقاسمی، در نشست خبری که بعد از ظهر دوشنبه برگزار شد، اظهار کرد: کرونا نشان داد که ما در تهدیدات زیستی هستیم و باید خودمان را باید باکتری‌ها، میکروب‌ها و… آماده کنیم. شما شاهد بودید که سپاه همه امکانات خود را در اختیار گذاشت، تمام بیمارستان بقیه الله حتی بخش اطفال هم به بیماران کرونایی اختصاص دادیم.

 

وی افزود: در دوران کرونا بقیه الله هم مثل دیگر بیمارستان‌ها پای کار آمد و ۵۱ درصد از ظرفیت بیمارستان را به بیماران آزاد و تنها ۴۹ درصد را به نیروهای مسلح اختصاص دادیم. یعنی اینگونه نبود که بگوییم ما بیمارستان نیروهای مسلح هستیم و بیماران آزاد را پذیرش نمی‌کنیم.

 

وی افزود: کادر درمان مانند زمان جنگ آماده بودند و کادر درمان به ویژه پرستاران از هیچ کمکی دریغ نکردند، بیمارستان بقیه الله تا به الان در دوران کرونا ۳ شهید را تقدیم جامعه کرده است.

 

ابوالقاسمی گفت: از نظر تعداد پروژه‌های پژوهشی در مورد کووید ۱۹ بزرگ‌ترین دانشگاه هستیم و در ۶۰ ژورنال معتبر پژوهش‌های ما چاپ شده اند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله مبنی بر اینکه چه مشوق‌هایی برای افرادی که کرونا داشتند و بهبود پیدا کردند که بیایند و پلاسمای خودشان را اهدا کنند، بیان کرد: در وجهه اول این کار، یک کار انسانی است و اگر مردم بیشتری مازاد بر نیاز بیمارستان پلاسما اهدا کنند می‌توانیم به بیمارستان‌های دیگر هم کمک کنیم.

 

وی ادامه داد: البته ما برای افرادی که پلاسما اهدای می‌کنند یک مشوق مالی هم در نظر گرفته ایم، آن هم این است که هزینه رفت و آمدشان را پرداخت می‌کنیم.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار