عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل کاخ سفید: ایران و آمریکا فرصت خوبی برای دستیابی به توافق هسته‌ای دارند عون: ما نه تسلیم شده‌ایم و نه از حقوق خود چشم‌پوشی کرده‌ایم! وزیر جنگ اسرائیل: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند ادعای ترامپ: جلسه خوبی با طرف ایرانی داشتیم؛ ضربات مهلکی زدیم نتانیاهو: تا زمان خلع سلاح حزب‌الله، در جنوب لبنان باقی می‌مانیم اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب الله لبنان ونس: مذاکرات فنی با ایران در جریان است قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران تحت هیچ شرایطی از حقوق خود در تنگه هرمز کوتاه نمی‌آید پاسخ عراقچی به وزیر آمریکایی؛ ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید حضور نتانیاهو و کاتس در خاک لبنان ادعای العربیه: ایران تا یک‌شنبه آینده ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده را دریافت می‌کند فرمان اجرایی ترامپ درباره مسئله شهروندی آمریکا توسط دیوان عالی رد شد

مرگ قصاب الخیام در آمریکا

مرگ قصاب الخیام در آمریکا رسانه های لبنان از مرگ «عامر الفاخوری»، مزدور رژیم صهیونیستی موسوم به «قصاب الخیام» در آمریکا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۲۶۶

رسانه های لبنانی در خبری فوری اعلام کردند که عامر الفاخوری جاسوس رژیم اسرائیل در آمریکا فوت کرده است.

 

عامر الفاخوری در زمان اداره بازداشتگاه الخیام در جنوب لبنان جنایت‌های بیشماری را علیه اسیران لبنانی مرتکب شد و از شیوه های وحشیانه ای برای شکنجه و برخورد با آنها استفاده کرد. الفاخوری که همواره به سلول‌های بازداشتگاه تحت مدیریت خود در مقر الخیام افتخار می‌کرد، بازداشت شدگان را روزانه مورد شکنجه قرار می‌داد.

 

دادگاه نظامی لبنان مرداد ماه سال جاری تصمیم به تبرئه «عامر الفاخوری» گرفت و در آن زمان برخی منابع گفتند که دادگاه دفاعیه صوری وکلای الفاخوری را به بهانه قدیمی شدن اتهامات وارده به موکلشان، پذیرفت.

 

بر اساس این حکم دادگاه، الفاخوری از همه جنایت هایش در زمان اشغالگری جنوب لبنان از سوی رژیم اسرائیل تبرئه شد.

 

به گفته این منابع، جلسه صدور حکم محرمانه و پیش از بسته شدن فرودگاه بین المللی بیروت به علت ویروس کرونا برگزار شد و از این رو، زمینه قاچاق و فراری دادن الفاخوری به آمریکا فراهم شد.

 

حزب الله لبنان در آن زمان در بیانیه ای حکم این دادگاه نظامی را به شدت محکوم و تاکید کرد که این حکم روزی غم انگیز برای لبنان و عدالت است و رئیس و اعضای دادگاه بهتر بود تا به جای تسلیم شدن در برابر خواست آمریکایی ها استعفا می‌دادند.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار