عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد اسلامی: واحد‌های دوم و سوم نیروگاه بوشهر، پایان برنامه هفتم به بهره‌برداری می‌رسد/ گروسی انتهای فروردین به ایران می‌آید ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم تعرفه‌های ترامپ متوقف شد پکن ادعای حضور اتباع چینی در جنگ روسیه-اوکراین را تکذیب کرد آغاز ماراتن انتخابات در عراق؛ ۸ ماه فرصت برای رقابت رئیس ستاد ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم مصر: مخالف کوچاندن فلسطینی‌ها چه به صورت داوطلبانه یا اجباری هستیم سی‌ان‌ان: نتانیاهو با دستان خالی به خانه بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکره! شمار شهدای حمله آمریکا به الحدیده به ۱۰ نفر رسید علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم

مخالفت اسرائیل با فروش جنگنده‌های اف۳۵ به امارات

هاآرتص اعلام کرد کابینه رژیم صهیونیستی از آمریکا خواسته بود تا زمانی که امارات به عادی‌سازی روابط با اسرائیل اقدام نکرده است، واشنگتن جنگنده اف۳۵ به این کشور نفروشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی اعلام کردند پیش از عادی‌سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی، کابینه این رژیم از آمریکا خواسته بود تا زمانی که امارات به عادی‌سازی روابط با اسرائیل اقدام نکرده است، واشنگتن جنگنده اف۳۵ به این کشور نفروشد.

 

مقامات ارشد رژیم صهیونیستی اعلام کردند این درخواست کابینه اسرائیل به دلیل نگرانی از مذاکرات مخفیانه واشنگتن با کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس بوده که به فروش تسلیحات نظامی حساس بدون اطلاع مقامات امنیتی اسرائیلی انجام شود.

 

بر اساس گفته این مقامات، کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس، رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده بودند تا مخالفت خود با قرارداد فروش این تسلیحات را متوقف کند.

 

هاآرتص نوشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از توافق این رژیم با امارات با فروش تجهیزات با فناوری بالا به امارات موافقت کرده، اما همچنان با فروش جنگنده‌های پیشرفته آمریکایی به این کشور مخالفت کرده است.

 

بر اساس گزارش هاآرتص، اسرائیل به دنبال آن است که تنها طرفی در خاورمیانه باشد که جنگنده‌های پیشرفته آمریکایی را در اختیار دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار