سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود

نحوه برگزاری کنکور سراسری از زبان وزیر علوم

نحوه برگزاری کنکور سراسری از زبان وزیر علوم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره نحوه برگزاری کنکور سراسری امسال توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور غلامی با بیان اینکه بالاخره آزمون سراسری در موعد مقرر برگزار خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا، نگرانی درباره مسائل بهداشتی برای آزمون سراسری وجود داشت.



او با بیان اینکه خود داوطلبان آزمون سراسری باید شخصا مراقبت‌های ویژه‌ای را در نظر بگیرند، افزود: فضا‌های برگزاری آزمون سراسری آماده‌سازی و ضدعفونی شده‌اند و با توجه به پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت فاصله‌گذاری نیز انجام شده است.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: هدیه‌ای از طرف ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که شامل ماسک و ماده ضدعفونی‌کننده است به داوطلبان آزمون سراسری داده می‌شود.

 

غلامی با بیان اینکه این هدایا در تمامی مراکز به داوطلبان اهدا می‌شوند، ادامه داد: داوطلبان موظفند با ماسک از منزل به محل برگزاری آزمون بیایند و این هدایا به منظور تعویض ماسک برای آنها در نظر گرفته شده است.


او با بیان اینکه توصیه می‌شود داوطلب به تنهایی به محل برگزاری آزمون بیاید، افزود: اگر در مواردی، چون فاصله زیاد فرد همراهی با داوطلب باشد، خدمات بهداشتی و پذیرایی در باب تأمین مواد بهداشتی به او نیز ارائه می‌شود.

 

غلامی تصریح کرد: در آزمون‌های قبلی فاصله‌گذاری اجتماعی یک متر و ۶۰ سانتیمتر در نظر گرفته شده بود و با انجام نظرسنجی‌ها نیز دریافتیم داوطلبان از این میزان فاصله‌گذاری راضی بودند.

 

او با بیان اینکه از آن جایی که آزمون سراسری از حساسیت‌های ویژه‌ای برخوردار است، افزود: وزارت بهداشت فاصله اجتماعی بین داوطلبان هنگام آزمون را یک متر و ۸۰ سانتیمتر ابلاغ کرده است.

 

غلامی گفت: خوشبختانه این فاصله‌گذاری در اغلب محل‌های برگزاری آزمون انجام شده است و در مواردی که فضای کافی وجود نداشت، محل برگزاری آزمون به حوزه دیگری با فضای بیشتر منتقل شد و درحال‌حاضر مشکلی در باب تأمین فضا نیست./ فردا نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار